Menu

Alle scholen

September Advies is een frisse organisatie, bestaande uit psychologen en trainers, gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding. Wij ondersteunen allerlei scholen in Nederland met een studiekeuzetraject. We merken dat er elk jaar leerlingen zijn die het lastig vinden om een studiekeuze te maken, ook al schenken decanen daar veel aandacht aan. Omdat het niet altijd mogelijk is om deze leerlingen de extra aandacht te geven die ze nodig hebben, nemen wij deze zorg graag voor u uit handen. Scholen zien het traject als een kwalitatieve aanvulling op hun eigen LOB programma.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of klik op een specifieke school voor meer informatie over het studiekeuzetraject.

 

CLV

CGU

 

 

 

 

 

ComeniusNovum

 

 

 

Nieuwe Eemland

 

4e Gym

 

 

 

 

Hofstad LyceumIgnatius

 

 

 

 

 

KWCLRC

 

 

 

 

 

ReviusScala

 

 

 

 

 

 

GregoriusVeenlanden College

 

 

 

 

Vossius

Damstede

 

 

 

 

 

Christelijk lyceum Zeist

Huizermaat

 

 

 

 

Oudehoven

Erfgooiers college

 

 

 

 

ORS Lek & Linge

Gymnasium Hilversum

 

 

 

 

 

CS Willem de ZwijgerLyceum Ypenburg

 

 

 

 

 

VELLESAN college

 

Sint Janslyceum

 

 

 

 

KSG De BreulSint Maartenscollege

 

 

 

 

De Populier

College hageveld

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/september/domains/septemberadvies.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/september-advies/template-scholen.php on line 28
September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Thom de Koff oud leerling CLV en deelnemer traject 2013-2014

    De coaching heeft mij geholpen door mij te begeleiden om er zelf achter te komen waar ik goed in was. Waar ik niet goed in was, en wat ik wel en niet leuk vond. Ook heeft het mij geholpen prioriteiten te rangorden om zo tot de best passende studie te komen. Ik kon/kan altijd terecht met vragen per mail. Ook tijdens te gesprekken begreep de coach altijd goed wat ik bedoelde en wat ik wilde.

  • Marike van Zessen decaan Christelijk Gymnasium Utrecht

    "Als decaan van het CGU heb ik het traject als professioneel en met kennis van de doelgroep ervaren. Niet het uitstorten van info, maar leerlingen zelf aan het werk zetten. Er is ruimte voor het individu waarbij zelfkennis de insteek is. Er wordt gewerkt naar een concreet stappenplan. Fijn contact, direct en met service. Als extra aanbod voor onze leerlingen naast ons eigen LOB programma vinden we dit een heel geschikt traject!"