Menu

Studiekeuze Amstelveen

Woon je in de omgeving van Amstelveen en heb je geen idee wat je wilt gaan studeren? Studiekeuzeadvies van September Advies kan in dat geval hulp bieden. Samen met een persoonlijke studiekeuzeadviseur vergroot je je zelfinzicht en leer je een bewuste studiekeuze te maken. Zo start jij vol vertrouwen met je studie!

Hoe helpen we?
In circa zeven gesprekken wordt ingegaan op wie je bent, waar je goed in bent, wat je wil en waar je gemotiveerd van raakt. Je wordt gestimuleerd goed na te denken over jezelf en je leert kritisch te kijken naar studies. Zo kun je uiteindelijk een studie kiezen die echt bij je past. In elke stap word je hierbij natuurlijk geholpen door je persoonlijke studiekeuzeadviseur.

Zit je op het Herman Wesselink College, het Karel Keizer College of het Amstelveen College? Dan zit ons adres in Amstelveen letterlijk om de hoek. Zo kun je gemakkelijk na school of in tussenuren het studiekeuzetraject doorlopen. Als je alvast de sfeer van een grote stad wil proeven is het natuurlijk ook mogelijk om de tram naar Amsterdam te nemen en de studiekeuzebegeleiding daar te doen.

Esther Breunese

Dit is onze coach Esther

Ik help je graag aan een geschikte coach die jou kan helpen om met enthousiasme en vertrouwen aan een studie te beginnen!

Vul het contactformulier in of stuur een appje naar: 06-24487975

Contactgegevens

September Advies
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.