Menu

Studiekeuze Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je volgend jaar gaan studeren? Of studeer je al in Amsterdam, maar twijfel je over je opleiding? September Advies helpt je de juiste studiekeuze te maken. Onze begeleiding is persoonlijk, zorgvuldig en leuk. Een jonge studiekeuzecoach helpt je in een aantal gesprekken met je keuze. Uiteindelijk kies je zelf de studie die het beste bij jezelf past.

Hoe helpen we?
Ons traject bestaat uit zeven gesprekken. We maken geen gebruik van testen, maar helpen je na te denken over vragen als: Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Wat motiveert je? Na afloop heb je vertrouwen in je keuze. Samen doorlopen we alle stappen die nodig zijn. Wil je weten waarom ons traject goed voor jou is? Of wil je weten hoe goed we jou persoonlijk begeleiden?

Alexander Steenhorst, studiekeuzeadviseur in Amsterdam:
“Er zijn tegenwoordig zoveel studies dat het kiezen van een studie al moeilijk genoeg is. Al helemaal als je niet weet wat je wilt doen. Door bewust te worden van wat je belangrijk vindt kan deze keuze een stuk makkelijker worden en ga je een leuke studententijd tegemoet. Ik heb dit zelf ook gemerkt en vind het ontzettend leuk om anderen hierbij te helpen.’’.

Dit is onze coach Tom

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

Dit is onze coach Anne

Dat het maken van een keuze juist heel leuk kan zijn, vond ik zelf ook moeilijk voor te stellen. Ik vind het leuk dat ik met mijn coachees nu steeds weer op zoek ga naar een studie die aansluit bij dat waar zij enthousiast van worden!

Dit is onze coach Laury

Een studiekeuze, ik vond het maar een lastige beslissing aan het einde van de middelbareschooltijd. Er waren zoveel opties en ik had veel verschillende interesses. Help, waar te beginnen? Met hulp van mijn omgeving kwam ik erachter dat het belangrijk is om een studie te kiezen die bij je past en waar je enthousiast over raakt.

Contactgegevens

September Advies
Kromme Waal 9
1011 BT Amsterdam

Tel: 030 265 7658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.