Menu

Studiekeuze Arnhem

Je bent bijna klaar met de middelbare school. Volgend jaar wil je graag gaan studeren, maar door het grote aanbod aan studies ben je het overzicht kwijtgeraakt. Of je weet wel wat je niet wil, maar niet wat je dan wèl wil. Studiekeuzebegeleiding van September Advies helpt je alles op een rijtje te zetten. Je voert gesprekken met een jonge persoonlijke coach. Onze aanpak is overzichtelijk, informeel en effectief. Uiteindelijk kies je zelf de studie die het beste bij je past.

Hoe helpen we?
Het eerste deel van de studiekeuzebegeleiding is gericht op het vergroten van je zelfinzicht. We gaan in op je goede eigenschappen, kwaliteiten, dingen waar je energie van krijgt en waar je gemotiveerd van raakt. Nadat dit in kaart is gebracht maken we de vertaalslag naar studies. De studies die je aanspreken worden verder uitgediept en kritisch bekeken. Zo kun je uiteindelijk een keuze maken en vol goede moed starten met de studie van jou keuze. Meer weten over het traject?

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Contactgegevens

September Advies
IJselburcht 3
6825 BS Arnhem

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.