Menu

Studiekeuze Breda

Studeer je momenteel in Breda aan de NHTV of Avans Hogescholen en twijfel je of je huidige opleiding wel bij je past? Of ben je al gestopt en wil je aankomend schooljaar met een andere studie starten, maar weet je niet met welke? Dan is studiekeuzebegeleiding van September Advies wat voor jou. Ook als je nog op de middelbare school zit en voor het eerste voor deze spannende keuze staat, is studiekeuzebegeleiding van September Advies voor jou geschikt.

Hoe helpen we?
In gesprekken met een jonge studiekeuzeadviseur gaan we in op wie je bent, wat je goed kunt, wat je wilt en wat je motiveert. Zo vergroot jij je zelfinzicht. Alles wat jij belangrijk leggen we naast de opleidingen. De studies die je aanspreken diepen we verder uit. Uiteindelijk kies jij zelf de studie die het beste bij je past. Onze aanpak is overzichtelijk, effectief en persoonlijk. Meer weten over het traject?

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Dit is onze coach Merel

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen en de coachee heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

Contactgegevens

September Advies
Oranjesingel 11
4811 CM Breda

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.