Menu

Studiekeuze Delft

Woon je in de omgeving van Delft en kun jij wel wat hulp gebruiken met je studiekeuze? Of dit nu is omdat je gestopt bent met je vorige studie of omdat je geen idee hebt welke studie bij jou past, wij helpen je graag. Door middel van studiekeuzeadvies van September Advies maak je een bewuste studiekeuze waardoor je vol zelfvertrouwen aan het nieuwe studiejaar begint.

Hoe helpen we?
In circa zes gesprekken met je persoonlijke studiekeuzeadviseur maak je een passende studiekeuze. Je ontdekt wat je kunt, wat je wilt en wat je motiveert. Daarna kijken we samen naar de opleidingen. We doen alles stap voor stap en houden rekening met jouw wensen en voorkeuren. Wij werken bovendien enkel met jonge studiekeuzeadviseurs die zich goed in jouw leefwereld kunnen verplaatsen. Liever vanuit huis studiekeuzebegeleiding krijgen? Ook dat is mogelijk. We bieden we ook online studiekeuzebegeleiding aan via Skype.

Meer weten over het studiekeuzetraject van September Advies?

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Dit is onze coach Carlo

Er kan behoorlijk wat druk staan op het kiezen van de juiste studie. Zelf koos ik in mijn eerste jaar verkeerd doordat ik niet goed wist wat ik wilde. Het is dan ook goed om stil te staan bij wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. Ik help je graag bij het maken van deze keuze en vind het leuk om te zien hoe enthousiast je kunt worden van de studie die bij jou past.

Contactgegevens

September Advies
Oude Delft 37
2611 BB Delft

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.