Menu

Studiekeuze Den Bosch

Woon jij in de gezellige Brabantse stad Den Bosch, of in bijvoorbeeld Vlijmen, Vught, of Drunen? Nadert het einde van het schooljaar en heb je nog geen idee wat je wilt gaan studeren? Of twijfel je tussen twee studies die je allebei leuk lijken? Dan kunnen wij je helpen. Studiekeuzebegeleiding van September Advies is er voor scholieren en studenten die het lastig vinden een studiekeuze te maken. Een jonge en professionele studiekeuzeadviseur zal je begeleiden in je keuzeproces. Dit alles op een mooie locatie in Den Bosch.

Hoe helpen we?
In circa zeven gesprekken gaan we in op wie jij bent, wat je goed kunt, wat je wilt en waar jij gemotiveerd van raakt. Wij werken niet met testen. We begeleiden je in gesprekken en stimuleren je zelf na te denken. Zo ontdek je wat je echt graag wilt en maken we samen de vertaalslag naar studies. Studies die je aanspreken diepen we samen uit en bekijken we kritisch. Je maakt zo zelf een bewuste studiekeuze en hebt alle vertrouwen in het nieuwe studiejaar!

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Dit is onze coach Merel

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen en de coachee heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

Contactgegevens

September Advies
Victorialaan 15
5213 JG Den Bosch

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.