Menu

Studiekeuze Eindhoven

Binnenkort sta jij voor één van de lastigste keuzes dusver. De studie die je kiest kan bepalend zijn voor je verdere loopbaan. Daarom is het belangrijk om een studie te kiezen die echt bij je past. Woon jij in de lichtstad of in de buurt en kun jij wel wat hulp gebruiken bij je studiekeuze? Dan kan studiekeuzebegeleiding van September Advies een uitkomst zijn. Een professionele een persoonlijke studiekeuzeadviseur helpt je met het maken van de juiste keuze.

Hoe helpen we?
In gesprekken met je studiekeuzeadviseur vergroot je je zelfinzicht. Er wordt ingegaan op vragen als: wat kan ik? Wat wil ik? En: wat motiveert me? Pas als dit voor jezelf helemaal duidelijk is, gaan we kijken naar studies die hierop aansluiten. Studies die je aanspreken worden verder uitgediept, zodat je een goed beeld krijgt van wat ze daadwerkelijk inhouden. Zo kies je uiteindelijk de studie die het beste bij je past. Of dit nu op wo- hbo- of mbo niveau is. Meer weten over het traject?

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Dit is onze coach Merel

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen en de coachee heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

Contactgegevens

September Advies
Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.