Menu

Studiekeuze Groningen

Woon jij in Groningen en omgeving en wil je graag gaan studeren, maar weet je niet wat? Of twijfel je over je huidige studie? Studiekeuzebegeleiding van September Advies helpt jou inzicht te krijgen in welke studie echt bij je past. Of dit nu op mbo- , hbo- of universitair niveau is. We begeleiden je in Groningen en passen het traject aan jou aan. Zo ga jij vol zelfvertrouwen het nieuwe studiejaar in!

Hoe helpen we?
Met behulp van een persoonlijke studieadviseur ga je aan de slag met vragen als: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En: wat motiveert me? Hierna maken we de omslag naar studies. Samen met je studiekeuzeadviseur brengen we in kaart wat jij belangrijk vindt. We begeleiden je in alle stappen en je kiest zelf de studie die het beste bij je past. Onze aanpak is professioneel, informeel en zorgvuldig. We passen het traject aan jouw wensen en behoeften aan. Meer weten over studiekeuzeadvies?

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Contactgegevens

September Advies
Brugstraat 7a
9712 AA Groningen

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.