Menu

Studiekeuze Haarlem

Woon je in Haarlem en omstreken en weet je niet wat je na je eindexamen wilt studeren? Of twijfel je tussen een paar studies? Met studiekeuzeadvies van September Advies zet jij samen met je persoonlijke studiekeuzeadviseur alles wat jij belangrijk vindt op een rijtje. We stimuleren je na te denken over jezelf en welke studies bij jou aansluiten. Ook als je nu al studeert en twijfelt of je wel door wilt gaan met je huidige studie heb je baat bij studiekeuzeadvies van September Advies.

Hoe helpen we?
Het studiekeuzetraject bestaat uit circa zes gesprekken. In deze gesprekken vergroot jij je zelfinzicht waardoor je beter weet wat je kan, wat je wil en waar je gemotiveerd van raakt. Dit leggen we vervolgens naast studies. De studies die je aanspreken diepen we vervolgens verder uit. Zo kom je er achter welke studie het beste bij jou past en maak je een bewuste keuze!

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Contactgegevens

September Advies
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

Wanneer je het leuk vindt om alvast de sfeer te proeven van een grote stad, is het natuurlijk ook mogelijk het traject in Amsterdam te doen.

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.