Menu

Studiekeuze Hilversum

Een studie kiezen die goed bij je past kan heel lastig zijn. Zeker wanneer er voor jou geen studie echt bovenuit springt. Of wanneer je juist twijfelt tussen twee opleidingen die je allebei erg leuk lijken. Zit jij in het laatste jaar van de middelbare school in Hilversum en omgeving en herken je jezelf in dit verhaal? Dan kan studiekeuzebegeleiding van September Advies een uitkomst zijn. Wij helpen je een bewuste keuze te maken zodat je vol zelfvertrouwen het nieuwe studiejaar ingaat!

Hoe helpen we?
Door middel van gesprekken met een persoonlijke studiekeuzeadviseur leer je jezelf beter kennen. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, je wensen en waar jij gemotiveerd van raakt. Zo kom je uiteindelijk tot een studiekeuze waar je zelf helemaal achter staat! Wij werken enkel met jonge studiekeuzeadviseurs die begrijpen voor welke lastige keuze jij staat. Meer weten over studiekeuzebegeleiding van September Advies?

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Contactgegevens

September Advies
Vaartweg 28
1211 JJ Hilversum

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.