Menu

Studiekeuze Leiden

Woon jij in deze oudste studentenstad van Nederland en kun je wel wat hulp gebruiken bij je studiekeuze? Studiekeuzebegeleiding van September Advies is er zowel voor scholieren die voor het eerst voor deze spannende keuze staan als voor studenten die willen veranderen van studie. Met behulp van een persoonlijke studiekeuzeadviseur leer je je zelfinzicht te vergroten. Zo kies jij uiteindelijk voor een studie waarvan je zeker weet dat deze goed bij je past!

Hoe helpen we?
In circa zeven gesprekken gaan we in op vragen als: waar ben je goed in? Wat wil je? En: Wat motiveert jou? Daarna leg je dit samen met je persoonlijke studiekeuzeadviseur naast studies die jou aanspreken. Geen testen dus, maar persoonlijke en professionele studiekeuzebegeleiding. Zo ben jij uiteindelijk degene die zelf kiest welke studie het beste bij jou past. Meer weten over het traject?

Dit is onze coach Laury

Een studiekeuze, ik vond het maar een lastige beslissing aan het einde van de middelbareschooltijd. Er waren zoveel opties en ik had veel verschillende interesses. Help, waar te beginnen? Met hulp van mijn omgeving kwam ik erachter dat het belangrijk is om een studie te kiezen die bij je past en waar je enthousiast over raakt.

Contactgegevens

September Advies
Kanaalpark 140
2321 JV Leiden

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.