Menu

Studiekeuze Nijmegen

Woon jij in Nijmegen of hierbij in de buurt? En weet je nog niet welke studie je wilt gaan doen nadat je geslaagd bent van de middelbare school? Je bent niet de enige. Een studie kiezen die goed bij jezelf past kan erg lastig zijn. Studiekeuzebegeleiding van September Advies kan in dit geval hulp bieden. Samen met een persoonlijke studiekeuzeadviseur leer jij je zelfinzicht te vergroten. Aan het einde van het traject weet je precies wat je wil en maak je een bewuste studiekeuze.

Hoe helpen we?
In het eerste deel van de studiekeuzebegeleiding gaan we in op vragen als: wie ben je? Wat kun je goed? Wat wil je? En: waar raak je gemotiveerd van? Vervolgens maken we samen de vertaalslag naar studies. Welke studies passen goed bij jou? Deze studies diepen we samen verder uit. Zo krijg je een reëel beeld van de studies en kom je later niet voor verrassingen te staan. Na circa zes gesprekken kom je tot een bewuste keuze. Je begint vol vertrouwen aan je nieuwe studie! Meer weten over studiekeuzeadvies van September Advies?

Dit is onze coach Merel

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen en de coachee heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

Contactgegevens

September Advies
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.