Menu

Studiekeuze Rotterdam

Ben je inwoner van deze multiculturele stad of woon je in één van de omliggende gemeenten zoals Sliedrecht, Dordrecht, Barendrecht of Spijkenisse? En weet je wel dat je aankomend studiejaar wil gaan studeren, maar heb je nog geen idee wat? In dat geval kan studiekeuzebegeleiding van September Advies hulp bieden. Ook helpen we je als je gestopt bent met je huidige studie en een nieuwe studie wilt kiezen. Met al je studiekeuzevragen ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe helpen we?
In circa zes gesprekken krijg je met behulp van een professionele, jonge en enthousiaste studiekeuzeadviseur inzicht in waar je goed in bent, wat je wilt en wat je motiveert. Vervolgens kijken we samen naar opleidingen. We schrappen tot er één studie overblijft. Zo kies je uiteindelijk voor een studie die echt bij je past en begin je vol vertrouwen aan het nieuwe studiejaar! Meer weten over het traject? Klik hier

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Contactgegevens

September Advies
Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.