Menu

Studiekeuze Tilburg

Ben jij woonachtig in Tilburg of in één van de omringende dorpen in het zonnige zuiden? Ga je binnenkort studeren maar twijfel je over welke studie voor jou geschikt is? In dat geval kan studiekeuzebegeleiding van September Advies voor jou een uitkomst zijn. Samen met je persoonlijke studiekeuzeadviseur kijk je kritisch naar jezelf en naar studies. Je kiest de studie waarin jij jezelf het meest herkent. Ook voor studenten die van studie willen wisselen is studiekeuzebegeleiding van September Advies geschikt.

Hoe helpen we?
Middels gesprekken met je persoonlijke studiekeuzeadviseur breng je in kaart wie je bent, waar je goed in bent, wat je wilt en waar je gemotiveerd van raakt. Samen vergelijk je dit met studies. Aan het einde van het traject kies je de studie die het beste bij jou past. We werken professioneel, zorgvuldig en persoonlijk. Hierbij spelen we zo veel mogelijk in op jouw behoeften en wensen. Meer weten over het traject?

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Dit is onze coach Merel

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen en de coachee heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

Contactgegevens

September Advies
Piushaven 1.03
5017 AN Tilburg

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.