Menu

Studiekeuze Zwolle

Zit jij in Zwolle of in één van de omliggende dorpen op school? En kun jij wel wat hulp gebruiken met je studiekeuze? In dat geval kan studiekeuzebegeleiding van September Advies uitkomst bieden. Onder begeleiding van een persoonlijke studiekeuzeadviseur vergroot jij je zelfinzicht en kijk je kritisch naar welke studie goed bij jou past. Aan het einde van het traject maak jij zelf de bewuste studiekeuze waarin je jezelf volledig herkent.

Hoe helpen we?
Met je persoonlijke studiekeuzeadviseur ga je in op vragen als: wat kan ik? Wat wil ik? En: Waar raak ik gemotiveerd van? Dit doen we door middel van gesprekken en oefeningen. We maken geen gebruik van testen. Wij geloven er in dat jij de beste keuze kunt maken als het uit jezelf komt. Uiteraard doe je dit onder professionele en persoonlijke begeleiding. Als je het traject liever vanuit je eigen huis wil doen, is het ook mogelijk om het traject online te doorlopen.

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Contactgegevens

September Advies
Kamperstraat 35a
8011 LK Zwolle

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.