Menu

Onze trainers & coaches

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 2500 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. Alle teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een intensieve training van vier maanden voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft en garanderen wij jou de kwaliteit in het traject.

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
September advies

Stel een vraag

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
September advies

Brochure ontvangen

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Michiel Keurentjes

Eigenaar, trainer & coach

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen. Ik wou dat ik toentertijd zelf zo gestructureerd had kunnen nadenken over mijn toekomst.

- MSc Beleid, Communicatie en Organisatie
- Ba Godsdienst Pastorale Werker

Maarten Wagner

Eigenaar, trainer & coach

De ontdekkingstocht naar wat je gaat studeren en met je leven wilt doen vind ik het mooiste wat er is! Alles staat nog open. Ik heb zelf ooit een verkeerde keuze gemaakt. Je voelt dan dat je niet goed zit. Als je dan eenmaal van opleiding verandert merkt je hoe enthousiast je kunt raken van een studie waarin je jezelf herkent! Ik wil jou helpen dat ook te ervaren!

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie
- MSc Klinische psychologie

Tom Zomer

Eigenaar, trainer & coach

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie
- MSc Klinische psychologie

Jara van Haeff

Trainer & Coach

Na de middelbare school heb ik gekozen voor een studie waarvan al in de eerste maand bleek dat het niet de studie was die bij mij paste. Nadat ik was gestopt heb ik een studiekeuzetraject gedaan. Ik heb daar geleerd wie ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Dat heeft mij zeer geholpen om met vertrouwen en enthousiasme aan een nieuwe studie te beginnen. Ik vind het erg leuk dat ik nu ook anderen kan helpen om met enthousiasme en vertrouwen aan een studie te beginnen!

- MSc Sport- & Prestatiepsychologie

Annika Meerman

Trainer & coach

Ik vond het zelf als 18-jarige ook erg lastig om te bepalen welke studie ik ging doen. De keuze is zo enorm dat het logisch is dat veel scholieren en studenten door de bomen het bos niet meer zien. Ik vind het fantastisch dat ik nu zelf anderen kan helpen bij deze moeilijke keuze. Wanneer een coachee aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Eva Hylkema

Coach & Trainer

De studiekeuze is echt iets waar ik tegen opzag. Het leek een definitieve beslissing en ik had geen idee wat ik wilde. Uiteindelijk heb ik gekozen, verkeerd gekozen en heb uiteindelijk de studie gedaan die ik echt leuk vond. Ik kwam er hierdoor achter dat de studiekeuze helemaal niet definitief is. Het is vooral belangrijk om jezelf te leren kennen en te ontdekken waar jij enthousiast van raakt.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Wiet Panen

Trainer & Coach

Met de grote hoeveelheid opleidingen tegenwoordig kan kiezen knap lastig zijn. Wanneer je ontdekt waar jij energie van krijgt, wordt dit al een stuk makkelijker. Ik help je graag met het bewust worden van wie je bent, wat je belangrijk vindt en welke opleiding daar optimaal op aansluit.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Esther Breunese

Coach & Trainer, Coördinator coaching & training

In de huidige samenleving wordt het steeds belangrijker om je eerste keuze de juiste te maken. Je moet alles zelf betalen en dit brengt natuurlijk druk met zich mee. Ik probeer altijd te kijken naar het individu en hen te laten zien wat zij goed kunnen, interessant vinden en wat hen motiveert. Ik merk dat dit druk wegneemt en hen weer enthousiast kan maken voor het kiezen.

- MSc Sociale & Organisatiepsychologie

Anne Moret

Trainer & Coach

Dat het maken van een keuze juist heel leuk kan zijn, vond ik moeilijk voor te stellen. Ik wist zelf niet echt wat ik leuk vond of waar ik nou echt goed in was. Door er uiteindelijk de tijd voor te nemen, kwam ik erachter dat de vele opties juist allemaal mogelijkheden zijn, waar uiteindelijk de perfecte studie voor mij tussen zat! Ik vind het leuk dat ik met mijn coachees nu steeds weer op zoek ga naar een studie die aansluit bij dat waar zij enthousiast van worden!

- MSc Psychologie Training & Development

Ruurd Schiere

Trainer & Coach

Tijdens mijn studie psychologie heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om te doen waar je gelukkig van wordt. Zo merkte ik bijvoorbeeld tijdens mijn interessante stage, dat ik ook ´s avonds nog vol energie zat. Een bewuste studiekeuze kan aan dit energieniveau en geluk bijdragen. Het helpen van leerlingen om deze keuze te maken zie ik elke keer weer als een mooie uitdaging.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Laury Peters

Trainer & Coach

Een studiekeuze, ik vond het maar een lastige beslissing aan het einde van de middelbareschooltijd. Er waren zoveel opties en ik had veel verschillende interesses. Help, waar te beginnen? Met hulp van mijn omgeving kwam ik erachter dat het belangrijk is om een studie te kiezen die bij je past en waar je enthousiast over raakt. Uiteindelijk heb ik voor de studie Psychologie gekozen en ben ik erg blij geweest met mijn keuze. Het geeft mij nu voldoening om studenten te helpen bij hun studiekeuze en ze met vertrouwen en enthousiasme te zien beginnen aan een nieuwe studie.

-MSc Training & Development

Esther Nieuwenhuizen

Trainer & Coach

Uit eigen ervaring weet ik dat het maken van een studiekeuze erg lastig kan zijn. Hoe weet je nu wat je precies wil en wat je zoekt in een studie? Vind je heel veel studies leuk of is er juist niets wat je écht aanspreekt? Ik help je graag om jezelf nog beter te leren kennen en in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is. Dan kunnen we samen op zoek gaan naar een studie die goed bij jou past en waar je echt enthousiast van wordt!

- MSc Positieve Psychologie en Technologie

Irene Gengler

Coach & Trainer

Het maken van een studiekeuze leek op voorhand ontzettend makkelijk. Ik had een aantal studies doorgescrold en iets gevonden wat me interessant leek. Dit ging ik doen, zonder verder te kijken. Ik was veel te bang dat ik zou gaan twijfelen en ik erachter zou komen dat ik niet goed wist wat ik nu echt wilde. Achteraf heb ik pas tijdens mijn master kunnen doen wat ik écht leuk vond. Het motiveert me daarom extra om jongeren te kunnen helpen in het maken van de juiste studiekeuze.

- MSc Social, Health and Organizational Psychology

Merel van Gils

Coach

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen de studiekiezer heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

- MSc Klinische Psychologie
- BSc Psychologie
- BSc Fashion Design & Communication

Carlo Konings

Coach

Er kan behoorlijk wat druk staan op het kiezen van de juiste studie. Zelf koos ik in mijn eerste jaar verkeerd doordat ik niet goed wist wat ik wilde. Het is dan ook goed om stil te staan bij wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. Ik help je graag bij het maken van deze keuze en vind het leuk om te zien hoe enthousiast je kunt worden van de studie die bij jou past.

- MSc Sociale & Organisatiepsychologie

Iris van de Weijer

Coach & Trainer

De periode waarin je je studie kiest, is een bijzondere tijd. De wereld ligt aan je voeten en alles staat nog open. Dit kan ook veel keuzestress met zich meebrengen: je wilt immers wel aan de juiste studie beginnen. Het is mijn doel om jou te begeleiden in de keuze naar de studie die het beste bij jou past, zodat jij straks met energie en vertrouwen aan je studententijd begint.

- MSc Social, Health and Organizational Psychology

Marit van ’t Hullenaar

Trainer & Coach

Het maken van een studiekeuze, ik vond het maar lastig. Na een verkeerde keuze te hebben gemaakt en hier te lang mee door te zijn gegaan, ben ik met behulp van een studiecoach op een studie beland die écht bij me paste. De omslag die ik heb ervaren was ontzettend groot, ik had eindelijk plezier in studeren! Ik gun jou dit plezier ook en help je dan ook heel graag bij het maken van een studie die bij je past!

- MSc Sociale- & Organisatiepsychologie
- BSc Psychologie
- BSc Gezondheidswetenschappen

Marjolein Littooij

Coach

Er zijn zo veel studies op zo veel plekken. Hoe weet je dan welke studie je blij maakt en bij je past? Keuzestress! Door samen op een leuke manier te kijken naar jou en je talenten en interesses, help ik je stap voor stap om de goede keuze te maken. Je zal zien dat je dan met een hele leuke studie aan de slag gaat. Graag help ik je hierbij, tot snel!

- MSc Child & Adolescent Psychology
- MSc Social & Organisational Psychology

Joyce Delpeut

Trainer

Ik kan me nog goed herinneren hoe ik mijn eerste studie koos. Ik bladerde wat door de studiegids, bezocht twee open dagen en dacht het toen te weten. Achteraf bleek het zo simpel niet. Gelukkig heb ik uiteindelijk een studie gevonden die goed bij mij paste. De training van September Advies, zie ik als erg nuttig en belangrijk voor toekomstige studenten. Ik ben trots dat ik mijn steentje bij kan dragen bij het maken van een juiste keuze.

- BSc Culturele & Maatschappelijke Vorming, minor ' Ontwikkelingsgericht leren trainen'

Michaela Ehud

Coach & Trainer

Kennis, persoonlijke groei, hechte vriendschappen en waardevolle herinneringen… Een aantal woorden die bij mij opkomen als ik terugdenk aan mijn studententijd. Tijdens de middelbare school heb ik een achtjarige balletopleiding gevolgd. Daarna koos ik voor de studie Psychologie en besefte ik hoe belangrijk het is om energie te stoppen in een opleiding waar je zelf ook energie van krijgt. Ik vind het geweldig om nu te kunnen helpen bij de zoektocht naar de studie die het best bij je past!

- MSc Psychologie Training & Development

Anne Wernand

Trainer

Ik ben zelf veel te laat begonnen met na te denken over wat ik écht leuk vind en waar mijn sterke punten liggen. Hierdoor ben ik in situaties terecht gekomen die me erg veel energie hebben gekost. Gelukkig kan ik uit ervaring zeggen dat er altijd meer wegen naar Rome leiden. Maar je kan jezelf veel tijd en stress besparen door op tijd na te denken over waar jij energie van krijgt om zo beste uit jezelf naar boven te halen!

- BSc Klinische & Gezondheidspsychologie

Isis Hommema

Trainer

Door deze studiekeuzetraining leer je goed naar jezelf kijken. Op de middelbare school heb ik dit niet zo bewust gedaan en ben uiteindelijk ook niet bij de juiste studie uitgekomen. Door bezuinigingen wordt het steeds belangrijker om over je studie na te denken en ik zou anderen hier graag bij willen helpen.

- BSc Sociale Psychologie

Alexander Steenhorst

Coach

Er zijn tegenwoordig zoveel studies dat het kiezen van een studie al moeilijk genoeg is. Al helemaal als je niet weet wat je wilt doen. Door bewust te worden van wat je belangrijk vindt kan deze keuze een stuk makkelijker worden en ga je een leuke studententijd tegemoet. Ik heb dit zelf ook gemerkt en vind het ontzettend leuk om anderen hierbij te helpen.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie, minor Entrepreneurship