Menu

Onze trainers & coaches

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 2500 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. De teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een interne opleiding voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft en garanderen wij jou de kwaliteit in het traject.

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Michiel Keurentjes

Eigenaar, trainer & coach

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen. Ik wou dat ik toentertijd zelf zo gestructureerd had kunnen nadenken over mijn toekomst.

- MSc Beleid, Communicatie en Organisatie
- Ba Godsdienst Pastorale Werker

Maarten Wagner

Eigenaar, trainer & coach

De ontdekkingstocht naar wat je gaat studeren en met je leven wilt doen vind ik het mooiste wat er is! Alles staat nog open. Ik heb zelf ooit een verkeerde keuze gemaakt. Je voelt dan dat je niet goed zit. Als je dan eenmaal van opleiding verandert merkt je hoe enthousiast je kunt raken van een studie waarin je jezelf herkent! Ik wil jou helpen dat ook te ervaren!

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie
- MSc Klinische psychologie

Tom Zomer

Eigenaar, trainer & coach

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie
- MSc Klinische psychologie

Annika Meerman

Teamleider, Trainer & coach

Ik vond het zelf als 18-jarige ook erg lastig om te bepalen welke studie ik ging doen. Dit resulteerde in het kiezen van een brede bachelor. Na mijn bachelor wist ik weer niet wat ik wilde. Toen ben ik zelf pas écht gaan nadenken over waar ik zelf energie van krijg. Des te mooier vind ik het nu om scholieren en studenten te kunnen helpen bij deze keuze!

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Yoka Gosselink

Coach & trainer

Zelf zag ik als een berg tegen het kiezen van een studie op, waardoor ik het uitstelde en besloot een tussenjaar te nemen. Uiteindelijk koos ik voor een veilige, brede bachelor en master. Achteraf had ik misschien wel iets specifiekers gekozen als ik beter had durven kijken. Ik kan je helpen om het studiekeuzeproces behapbaar te maken door het in kleine stapjes te doorlopen. Bij September onderzoeken we samen waar je energie van krijgt en wat jou motiveert. Dat is niet alleen waardevol om een goede studiekeuze te maken, maar komt ook van pas later in het leven.

-MSc Sociale psychologie

Anne-Wil Vincent

Coach & trainer

Niet kunnen kiezen; dat herken ik maar al te goed. Zeker tijdens mijn studiekeuze, omdat daar nét iets meer van afhing dan voor een ijsbolletje hazelnoot of pistache gaan. Uiteindelijk is het naar mijn mening vooral belangrijk dat je blij wordt van je studie en je latere werk, dat je met een glimlach de deur uitgaat omdat je weet dat je op je plek zit. Het goede nieuws: het is mogelijk, vooral als je dicht bij jezelf blijft. Die ontdekkingstocht ga ik graag samen met jou aan!"

- MSc Sociale-, Gezondheids- & Organisatiepsychologie

Marthe

Marthe Cremers

coach & trainer

Ook mijn studiekeuze verliep niet zonder slag of stoot: ik had er een tussenjaar en een verkeerde keuze voor nodig om erachter te komen wat ik écht wilde. Ondanks dat er een enorme druk ligt op het maken van de juiste keuze, leren we eigenlijk helemaal niet hoe we dit moeten doen. Gek toch? Ik geloof dat de zoektocht naar jouw ideale studie begint bij het ontdekken wie jij bent en waar jij blij van wordt. Ik ga graag met je op ontdekkingsreis om uiteindelijk die studie te vinden waar jij helemaal voor wil gaan!

Coach Anne

Anne Langermans

coach & trainer

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel studies om uit te kiezen! Dit gaf mij best een zenuwachtig gevoel toen ik in mijn eindexamenjaar zat. Net als vele anderen was ik bang om een verkeerde keuze te maken. Uiteindelijk besefte ik me dat er geen verkeerde keuzes zijn; een studie is zeker niet definitief voor de rest van je toekomst! Door veel te reflecteren tijdens mijn studie Psychologie heb ik geleerd om te doen waar ik echt blij van word. Graag wil ik jou hier ook bij helpen, door samen te kijken naar waar jouw interesses liggen en wat het beste bij jou past. Plezier in hetgeen wat je doet vind ik het allerbelangrijkst!

Jules Wilke

coach & trainer

Een studiekeuze maken gaat niet altijd van een leien dakje weet ik uit ervaring. Ik wist dat ik Psychologie wilde gaan studeren, maar waar? Ik koos voor een plek die mij niet lag en waar het onderwijs niet aansloot op wat ik nodig heb om te leren. Wetende wat ik niet wilde, vond ik vervolgens de plek waar ik mij wel goed voelde. Bij September Advies gaan we op zoek naar waar jij energie van krijgt en wat jij nodig hebt, om zo een plek te vinden waar jij je ook goed gaat voelen!

-BSc Sociale Psychologie

Madelief

Madelief Franzen

Coach & trainer

Voor mij leek er geen einde te komen aan de middelbare school. Maar ineens was 'ie daar: mijn middelbareschooldiploma. Tja en nu!? De berg aan studiemogelijkheden leek oneindig en ik wist niet waar ik het zoeken moest. Uiteindelijk ben ik gaan kiezen en via een paar omwegen gekomen waar ik nu ben. Het allerbelangrijkst wat ik hiervan heb geleerd is om iets te gaan doen waar je energie van krijgt en zo erachter te komen waar je hart ligt. Bij September Advies wil ik je graag helpen dit gevoel te kunnen vinden bij het kiezen van je studie om zo iets te vinden waar jij je 100% voor zal inzetten!

Katrijn Haccou

Trainer & coach

Met de wereld aan je voeten en klaar voor de volgende stap! Maar welke opleiding moet je dan kiezen? Dit kan nog wel eens een lastige opgave zijn. Ik weet nog hoe moeilijk ik het vond om mijn studie te kiezen, een traject bij September Advies was zeker goed voor mij geweest. Voor mij bleek Psychologie uiteindelijk de goede keuze. Door de aandacht op jou als persoon te leggen, leer jij jezelf beter kennen en kan ik je helpen met het vinden van de juiste studie.

Master Arbeids- en organisatiepsychologie

Laurien

Laurien Freulings

Coach & trainer

Ik ben de grootste twijfelaar die er is! En tóch was mijn studiekeuze één van de weinige keuzes die ik zonder moeite nam. Toch kwam ook bij mij, pas na mijn studie, het grote keuzedilemma. De wereld lag aan mijn voeten, maar ineens had ik zóveel opties en mogelijkheden. Bij September Advies vind ik het te gek om jou te coachen bij precies datgene waar ik zelf ook mee te maken kreeg: het proces leren kiezen. Met mijn nog altijd open blik en eindeloze nieuwsgierigheid help ik jou graag bij het beter leren kennen van jezelf. Dat is waar het allemaal mee begint!

Msc. Sociale Psychologie

Marion

Marion Bouw

coach & trainer

Het maken van een studiekeuze voelde als de eerste, echte, grote keuze die ik zelf mocht maken. Ik vond het spannend en leuk! Maar het is niet zoiets als het moeten kiezen tussen twee mooie nieuwe spijkerbroeken. Waar ik vaak al dagen over kon twijfelen... Om tot de juiste studiekeuze te komen is het belangrijk inzicht te krijgen in wat je leuk vindt, wat je goed kan en wat je motiveert. Maar hoe kom je daar achter? Het is voor iedereen verschillend en ik help jou graag dit samen te onderzoeken, zodat jij uiteindelijk een studie kiest waar je blij van wordt en die je energie geeft!

Lisette

Lisette Min

Coach & trainer

Als ik kijk naar mijn eigen studiekeuze heb ik een paar omwegen genomen om te ontdekken wat ik precies wilde. In plaats van eerst stil te staan bij wie ben ik als persoon, bekeek ik eindeloos websites van universiteiten, bezocht ik een aantal open dagen en herkende ik me ergens wel in de omschrijving van de studie. Dat dacht ik tenminste. Een brede bachelor en een verkeerde masterkeuze later, ben ik via een omweg bij de studie Psychologie terechtgekomen. Ik help je graag deze omweg te omzeilen en te starten bij jou als persoon: Wie ben je? Wat kan je? Waar krijg je energie van? En vanuit daar samen te ontdekken wat bij je past!

Eva Hylkema

Coach & Trainer

De studiekeuze is echt iets waar ik tegen opzag. Het leek een definitieve beslissing en ik had geen idee wat ik wilde. Uiteindelijk heb ik gekozen, verkeerd gekozen en heb uiteindelijk de studie gedaan die ik echt leuk vond. Ik kwam er hierdoor achter dat de studiekeuze helemaal niet definitief is. Het is vooral belangrijk om jezelf te leren kennen en te ontdekken waar jij enthousiast van raakt.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Esther Breunese

Esther Breunese

Coach & Trainer, Coördinator coaching & training

In de huidige samenleving wordt het steeds belangrijker om je eerste keuze de juiste te maken. Je moet alles zelf betalen en dit brengt natuurlijk druk met zich mee. Ik probeer altijd te kijken naar het individu en hen te laten zien wat zij goed kunnen, interessant vinden en wat hen motiveert. Ik merk dat dit druk wegneemt en hen weer enthousiast kan maken voor het kiezen.

- MSc Sociale & Organisatiepsychologie

Jessie Kosterman

coach & trainer

Tegenwoordig zijn er zoveel studies om uit te kiezen, maar hoe weet je welke studie bij jou aansluit? Psychologie bleek voor mij de juiste keuze, maar zelfs daarbinnen vond ik een richting of koers bepalen lastig. Pas toen ik durfde te reflecteren en stil kon staan bij mezelf, ontdekte ik wat bij mij past. Hierbij wil ik jou ook helpen, door samen te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en wat jouw kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Belangrijk daarbij vind ik aandacht voor het individu en vertrouwen in jezelf en de toekomst!

Msc. Klinische Gezondheidszorgpsychologie

Sofie van Harskamp

Trainer & coach

Ik herinner me het moment waarop ik een keuze moest maken nog heel goed. Ik had geen idee hoe ik het moest aanpakken. Resultaat: een verkeerde studiekeuze. Hierna leerde ik mezelf beter kennen en ben ik een andere studie gaan doen. Nu weet ik hoe belangrijk het is om een studie te doen die echt bij je past. Mede door mijn eigen ervaringen en kennis help ik jou ook graag met het kiezen van een studie. Een die bij jou persoonlijk past en waarbij je gemotiveerd en met plezier naar college gaat!

MSc Arbeids- en organisatiepschologie

Niels de Vogel

Trainer & coach

Het kiezen van een studie kan heel ingewikkeld zijn, het is daarom belangrijk hier genoeg aandacht aan te besteden. Nadat ik zelf het studiekeuzetraject bij September Advies heb gevolgd toen ik 18 was, bleek mijn studiekeuze psychologie een schot in de roos. Hierdoor kon ik met veel energie en enthousiasme studeren en nog meer genieten van de studententijd. Ik ben hierdoor gemotiveerd geraakt om ook andere mensen te helpen met de studiekeuze, zodat zij met nog meer plezier kunnen studeren.

Master Arbeids-en organisatiepsychologie

Esther Nieuwenhuizen

Trainer & Coach

Uit eigen ervaring weet ik dat het maken van een studiekeuze erg lastig kan zijn. Hoe weet je nu wat je precies wil en wat je zoekt in een studie? Vind je heel veel studies leuk of is er juist niets wat je écht aanspreekt? Ik help je graag om jezelf nog beter te leren kennen en in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is. Dan kunnen we samen op zoek gaan naar een studie die goed bij jou past en waar je echt enthousiast van wordt!

- MSc Positieve Psychologie en Technologie

Julia Houben

Trainer & coach

Toen ik mijn studiekeuze moest maken, had ik geen idee. Het resulteerde in het wegstrepen van alles wat me niet aansprak, waardoor er in mijn geval gelukkig maar één studie overbleef. Psychologie bleek een juiste keus, maar naast mij waren genoeg studenten die dezelfde keuzetactiek hadden toegepast en na een jaar weer gestopt waren. Weten of de studie je niet alleen interessant lijkt, maar ook bij je past en jou motiveert, is dus fijn en belangrijk. Ik kan je hier bij helpen en dat doe ik dan ook met veel plezier!

- MSc Sociale- en Organisatiepsychologie

Marloes van der Wel

Trainer & coach

Zo veel keuze; hoe maak je de goede? Dat is een vraag die ik mezelf ook vaak heb gesteld! Toen ik na de middelbare school moest kiezen, wilde ik doen wat ik graag deed naast school: acteren. Toch merkte ik dat dit als studie niet bij mij paste. Ik ging Psychologie studeren en met deze studie klikt het. Wat een fijn gevoel! Ik help jou graag bij deze zoektocht en onderzoek met je waar jij gemotiveerd van raakt, energie van krijgt en waar jouw kwaliteiten liggen. Zo maken we een weg door de bomen en het bos.

- MSc Training & Development, MSc Klinische psychologie

Wiet Panen

Trainer & Coach

Met de grote hoeveelheid opleidingen tegenwoordig kan kiezen knap lastig zijn. Wanneer je ontdekt waar jij energie van krijgt, wordt dit al een stuk makkelijker. Ik help je graag met het bewust worden van wie je bent, wat je belangrijk vindt en welke opleiding daar optimaal op aansluit.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Anne Moret

Trainer & Coach

Dat het maken van een keuze juist heel leuk kan zijn, vond ik moeilijk voor te stellen. Ik wist zelf niet echt wat ik leuk vond of waar ik nou echt goed in was. Door er uiteindelijk de tijd voor te nemen, kwam ik erachter dat de vele opties juist allemaal mogelijkheden zijn, waar uiteindelijk de perfecte studie voor mij tussen zat! Ik vind het leuk dat ik met mijn coachees nu steeds weer op zoek ga naar een studie die aansluit bij dat waar zij enthousiast van worden!

- MSc Psychologie Training & Development

Ruurd Schiere

Trainer & Coach

Tijdens mijn studie psychologie heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om te doen waar je gelukkig van wordt. Zo merkte ik bijvoorbeeld tijdens mijn interessante stage, dat ik ook ´s avonds nog vol energie zat. Een bewuste studiekeuze kan aan dit energieniveau en geluk bijdragen. Het helpen van leerlingen om deze keuze te maken zie ik elke keer weer als een mooie uitdaging.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Laury Peters

Trainer & Coach

Een studiekeuze, ik vond het maar een lastige beslissing aan het einde van de middelbareschooltijd. Er waren zoveel opties en ik had veel verschillende interesses. Help, waar te beginnen? Met hulp van mijn omgeving kwam ik erachter dat het belangrijk is om een studie te kiezen die bij je past en waar je enthousiast over raakt. Uiteindelijk heb ik voor de studie Psychologie gekozen en ben ik erg blij geweest met mijn keuze. Het geeft mij nu voldoening om studenten te helpen bij hun studiekeuze en ze met vertrouwen en enthousiasme te zien beginnen aan een nieuwe studie.

-MSc Training & Development

Irene Gengler

Coach & Trainer

Het maken van een studiekeuze leek op voorhand ontzettend makkelijk. Ik had een aantal studies doorgescrold en iets gevonden wat me interessant leek. Dit ging ik doen, zonder verder te kijken. Ik was veel te bang dat ik zou gaan twijfelen en ik erachter zou komen dat ik niet goed wist wat ik nu echt wilde. Achteraf heb ik pas tijdens mijn master kunnen doen wat ik écht leuk vond. Het motiveert me daarom extra om jongeren te kunnen helpen in het maken van de juiste studiekeuze.

- MSc Social, Health and Organizational Psychology

Merel van Gils

Coach

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen de studiekiezer heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

- MSc Klinische Psychologie
- BSc Psychologie
- BSc Fashion Design & Communication

Carlo Konings

Coach

Er kan behoorlijk wat druk staan op het kiezen van de juiste studie. Zelf koos ik in mijn eerste jaar verkeerd doordat ik niet goed wist wat ik wilde. Het is dan ook goed om stil te staan bij wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. Ik help je graag bij het maken van deze keuze en vind het leuk om te zien hoe enthousiast je kunt worden van de studie die bij jou past.

- MSc Sociale & Organisatiepsychologie