Menu

Onze trainers & coaches

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 2500 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. Alle teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een intensieve training van vier maanden voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft en garanderen wij jou de kwaliteit in het traject.

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Michiel Keurentjes

Eigenaar, trainer & coach

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen. Ik wou dat ik toentertijd zelf zo gestructureerd had kunnen nadenken over mijn toekomst.

- MSc Beleid, Communicatie en Organisatie
- Ba Godsdienst Pastorale Werker

Maarten Wagner

Eigenaar, trainer & coach

De ontdekkingstocht naar wat je gaat studeren en met je leven wilt doen vind ik het mooiste wat er is! Alles staat nog open. Ik heb zelf ooit een verkeerde keuze gemaakt. Je voelt dan dat je niet goed zit. Als je dan eenmaal van opleiding verandert merkt je hoe enthousiast je kunt raken van een studie waarin je jezelf herkent! Ik wil jou helpen dat ook te ervaren!

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie
- MSc Klinische psychologie

Tom Zomer

Eigenaar, trainer & coach

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie
- MSc Klinische psychologie

Annika Meerman

Teamleider, Trainer & coach

Ik vond het zelf als 18-jarige ook erg lastig om te bepalen welke studie ik ging doen. Dit resulteerde in het kiezen van een brede bachelor. Na mijn bachelor wist ik weer niet wat ik wilde. Toen ben ik zelf pas écht gaan nadenken over waar ik zelf energie van krijg. Des te mooier vind ik het nu om scholieren en studenten te kunnen helpen bij deze keuze!

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Jara van Haeff

Trainer & Coach

Na de middelbare school heb ik gekozen voor een studie waarvan al in de eerste maand bleek dat het niet de studie was die bij mij paste. Nadat ik was gestopt heb ik een studiekeuzetraject gedaan. Ik heb daar geleerd wie ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Dat heeft mij zeer geholpen om met vertrouwen en enthousiasme aan een nieuwe studie te beginnen. Ik vind het erg leuk dat ik nu ook anderen kan helpen om met enthousiasme en vertrouwen aan een studie te beginnen!

- MSc Sport- & Prestatiepsychologie

Eva Hylkema

Coach & Trainer

De studiekeuze is echt iets waar ik tegen opzag. Het leek een definitieve beslissing en ik had geen idee wat ik wilde. Uiteindelijk heb ik gekozen, verkeerd gekozen en heb uiteindelijk de studie gedaan die ik echt leuk vond. Ik kwam er hierdoor achter dat de studiekeuze helemaal niet definitief is. Het is vooral belangrijk om jezelf te leren kennen en te ontdekken waar jij enthousiast van raakt.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Esther Breunese

Esther Breunese

Coach & Trainer, Coördinator coaching & training

In de huidige samenleving wordt het steeds belangrijker om je eerste keuze de juiste te maken. Je moet alles zelf betalen en dit brengt natuurlijk druk met zich mee. Ik probeer altijd te kijken naar het individu en hen te laten zien wat zij goed kunnen, interessant vinden en wat hen motiveert. Ik merk dat dit druk wegneemt en hen weer enthousiast kan maken voor het kiezen.

- MSc Sociale & Organisatiepsychologie

Sofie van Harskamp

Trainer & coach

Ik herinner me het moment waarop ik een keuze moest maken nog heel goed. Ik had geen idee hoe ik het moest aanpakken. Resultaat: een verkeerde studiekeuze. Hierna leerde ik mezelf beter kennen en ben ik een andere studie gaan doen. Nu weet ik hoe belangrijk het is om een studie te doen die echt bij je past. Mede door mijn eigen ervaringen en kennis help ik jou ook graag met het kiezen van een studie. Een die bij jou persoonlijk past en waarbij je gemotiveerd en met plezier naar college gaat!

MSc Arbeids- en organisatiepschologie

Niels de Vogel

Trainer & coach

Het kiezen van een studie kan heel ingewikkeld zijn, het is daarom belangrijk hier genoeg aandacht aan te besteden. Nadat ik zelf het studiekeuzetraject bij September Advies heb gevolgd toen ik 18 was, bleek mijn studiekeuze psychologie een schot in de roos. Hierdoor kon ik met veel energie en enthousiasme studeren en nog meer genieten van de studententijd. Ik ben hierdoor gemotiveerd geraakt om ook andere mensen te helpen met de studiekeuze, zodat zij met nog meer plezier kunnen studeren.

Master Arbeids-en organisatiepsychologie

Esther Nieuwenhuizen

Trainer & Coach

Uit eigen ervaring weet ik dat het maken van een studiekeuze erg lastig kan zijn. Hoe weet je nu wat je precies wil en wat je zoekt in een studie? Vind je heel veel studies leuk of is er juist niets wat je écht aanspreekt? Ik help je graag om jezelf nog beter te leren kennen en in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is. Dan kunnen we samen op zoek gaan naar een studie die goed bij jou past en waar je echt enthousiast van wordt!

- MSc Positieve Psychologie en Technologie

Julia Houben

Trainer & coach

Toen ik mijn studiekeuze moest maken, had ik geen idee. Het resulteerde in het wegstrepen van alles wat me niet aansprak, waardoor er in mijn geval gelukkig maar één studie overbleef. Psychologie bleek een juiste keus, maar naast mij waren genoeg studenten die dezelfde keuzetactiek hadden toegepast en na een jaar weer gestopt waren. Weten of de studie je niet alleen interessant lijkt, maar ook bij je past en jou motiveert, is dus fijn en belangrijk. Ik kan je hier bij helpen en dat doe ik dan ook met veel plezier!

- MSc Sociale- en Organisatiepsychologie

Marloes van der Wel

Trainer & coach

Zo veel keuze; hoe maak je de goede? Dat is een vraag die ik mezelf ook vaak heb gesteld! Toen ik na de middelbare school moest kiezen, wilde ik doen wat ik graag deed naast school: acteren. Toch merkte ik dat dit als studie niet bij mij paste. Ik ging Psychologie studeren en met deze studie klikt het. Wat een fijn gevoel! Ik help jou graag bij deze zoektocht en onderzoek met je waar jij gemotiveerd van raakt, energie van krijgt en waar jouw kwaliteiten liggen. Zo maken we een weg door de bomen en het bos.

- MSc Training & Development, MSc Klinische psychologie

Katrijn Haccou

Trainer & coach

Met de wereld aan je voeten en klaar voor de volgende stap! Maar welke opleiding moet je dan kiezen? Dit kan nog wel eens een lastige opgave zijn. Ik weet nog hoe moeilijk ik het vond om mijn studie te kiezen, een traject bij September Advies was zeker goed voor mij geweest. Voor mij bleek Psychologie uiteindelijk de goede keuze. Door de aandacht op jou als persoon te leggen, leer jij jezelf beter kennen en kan ik je helpen met het vinden van de juiste studie.

Master Arbeidspsychologie

Wiet Panen

Trainer & Coach

Met de grote hoeveelheid opleidingen tegenwoordig kan kiezen knap lastig zijn. Wanneer je ontdekt waar jij energie van krijgt, wordt dit al een stuk makkelijker. Ik help je graag met het bewust worden van wie je bent, wat je belangrijk vindt en welke opleiding daar optimaal op aansluit.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Anne Moret

Trainer & Coach

Dat het maken van een keuze juist heel leuk kan zijn, vond ik moeilijk voor te stellen. Ik wist zelf niet echt wat ik leuk vond of waar ik nou echt goed in was. Door er uiteindelijk de tijd voor te nemen, kwam ik erachter dat de vele opties juist allemaal mogelijkheden zijn, waar uiteindelijk de perfecte studie voor mij tussen zat! Ik vind het leuk dat ik met mijn coachees nu steeds weer op zoek ga naar een studie die aansluit bij dat waar zij enthousiast van worden!

- MSc Psychologie Training & Development

Ruurd Schiere

Trainer & Coach

Tijdens mijn studie psychologie heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om te doen waar je gelukkig van wordt. Zo merkte ik bijvoorbeeld tijdens mijn interessante stage, dat ik ook ´s avonds nog vol energie zat. Een bewuste studiekeuze kan aan dit energieniveau en geluk bijdragen. Het helpen van leerlingen om deze keuze te maken zie ik elke keer weer als een mooie uitdaging.

- MSc Arbeids- & Organisatiepsychologie

Laury Peters

Trainer & Coach

Een studiekeuze, ik vond het maar een lastige beslissing aan het einde van de middelbareschooltijd. Er waren zoveel opties en ik had veel verschillende interesses. Help, waar te beginnen? Met hulp van mijn omgeving kwam ik erachter dat het belangrijk is om een studie te kiezen die bij je past en waar je enthousiast over raakt. Uiteindelijk heb ik voor de studie Psychologie gekozen en ben ik erg blij geweest met mijn keuze. Het geeft mij nu voldoening om studenten te helpen bij hun studiekeuze en ze met vertrouwen en enthousiasme te zien beginnen aan een nieuwe studie.

-MSc Training & Development

Irene Gengler

Coach & Trainer

Het maken van een studiekeuze leek op voorhand ontzettend makkelijk. Ik had een aantal studies doorgescrold en iets gevonden wat me interessant leek. Dit ging ik doen, zonder verder te kijken. Ik was veel te bang dat ik zou gaan twijfelen en ik erachter zou komen dat ik niet goed wist wat ik nu echt wilde. Achteraf heb ik pas tijdens mijn master kunnen doen wat ik écht leuk vond. Het motiveert me daarom extra om jongeren te kunnen helpen in het maken van de juiste studiekeuze.

- MSc Social, Health and Organizational Psychology

Merel van Gils

Coach

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen de studiekiezer heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

- MSc Klinische Psychologie
- BSc Psychologie
- BSc Fashion Design & Communication

Carlo Konings

Coach

Er kan behoorlijk wat druk staan op het kiezen van de juiste studie. Zelf koos ik in mijn eerste jaar verkeerd doordat ik niet goed wist wat ik wilde. Het is dan ook goed om stil te staan bij wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. Ik help je graag bij het maken van deze keuze en vind het leuk om te zien hoe enthousiast je kunt worden van de studie die bij jou past.

- MSc Sociale & Organisatiepsychologie