Studiebegeleiding Beveiligingsbranche l September Advies
030 207 2658 September Onderwijs

Beveiligers

Met gemak je opleiding halen!

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Beveiligers

Met gemak je opleiding halen!

Met gemak je opleiding halen? Ook jij kunt dat!

Ben jij beveiliger en wil jij een opleiding volgen met de gratis scholingsvoucher t.w.v. €2000,-? Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging biedt jou hierbij gratis studiebegeleiding aan. Met begeleiding van een persoonlijke coach wordt het voor jou gemakkelijker om je opleiding te halen!

Actie!
Wil je graag goede studieresultaten halen, maar vind je dit lastig? Dan is studiebegeleiding van September Advies iets voor jou. We werken niet op een schoolse manier, maar zetten je tot actie aan. Zo krijg je grip op je studieresultaten.

 

Wat levert het mij op?

Het doel van studiebegeleiding is het succesvol doorlopen van je opleiding! Jij bepaalt waarop jij en je persoonlijke studiebegeleider je tijdens de gesprekken richten. Je kunt hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

  • Goed de eerste studieperiode doorkomen
  • Studievoortgang (een vinger aan de pols houden)
  • Meer motivatie
  • Studie ontwijkend gedrag aanpakken
  • Betere planning en structuur
  • Combineren van goede studieresultaten met een druk sociaal leven
  • Je zelfverzekerd voelen in je opleiding

Wij passen het traject aan op jouw wensen. Eerst krijg je een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we in op jouw situatie en vertellen we iets meer over onze werkwijze. Natuurlijk is dit ook een goed moment om elkaar te leren kennen. Hierna kun je zelf beslissen of je door wilt met de gesprekken.

Wat krijg ik?

Wanneer je begeleiding wilt om je opleiding goed door te komen bieden we een pakket van 6 vrij inzetbare coachgesprekken aan. Je plant naar behoefte een gesprek met je persoonlijke studiecoach in. In de gesprekken gaan we in op onderwerpen die voor jou op dat moment spelen en die, direct of indirect, kunnen bijdragen aan betere studieresultaten. Zo houd je grip op je studieresultaten.

Losse gesprekken zijn natuurlijk ook mogelijk. Per gesprek zullen we dan ingaan op jouw studievraag. We werken hierbij toe naar een concreet resultaat. Na het gesprek bepalen we in overleg of je een vervolggesprek wilt plannen of spreken we een moment af wanneer we weer contact hebben.

 

De aanmelding

Je kunt studiebegeleiding aanvragen door dit aan te vinken bij je aanmelding voor een scholingsvoucher via de website van SFPB. De scholingsvoucher is bedoeld voor beveiligers die een opleiding willen volgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Mocht je nog niet weten of je gebruik wilt maken van studiebegeleiding, dan kun je je hier ook later nog voor aanmelden.

Wanneer je vragen hebt over de studiebegeleiding aangeboden door het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging, kun je altijd even contact opnemen.

Studiebegeleiding
traject in het kort

 

✓ Kennismakingsgesprek om te kijken naar jouw situatie, de verwachtingen en onze werkwijze.

 

6 vrij inzetbare coachgesprekken

 

✓ Mogelijkheid tot een wekelijkse Q&A en tussentijds mail- of appcontact met je studiebegeleider.

 

✓ Met als resultaat: meer leerplezier, je volgt met motivatie en vertrouwen je opleiding!

‘Studiebegeleiding kan door het hele land. We hebben studiebegeleiders die actief zijn in veel verschillende steden. Daarom is de kans groot dat de gesprekken bij jou in de buurt kunnen plaatsvinden.’

Joeri Beljaars

Studiebegeleider, September Advies

Direct contact

Bel ons op 030 - 207 2658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 24487975
Stel je vraag per e-mail

Ervaringen.

David

“Vanaf het eerste gesprek met de coach had ik er een positief gevoel bij. Het heeft me geholpen om meer focus te krijgen op waar ik naartoe wil en een actievere houding te krijgen om daaraan te werken. Ook het bespreken van de problemen waar ik tegenaan loop met iemand van buitenaf die daar een goede kijk op heeft is erg waardevol geweest. De coach was heel vrolijk en rustig en stelt goede vragen. Ze denkt goed mee en kan snel inzien waar het probleem ligt of wat een goede oplossing kan zijn”. 

 

Rose

“Deze coaching sessies hebben mij veel meer inzicht in mezelf en meer zelfvertrouwen gegeven. De coach weet de juiste vragen te stellen en begreep mijn knelpunten en wist deze om te buigen tot kansen. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen met haar begeleiding”.

Cindy - coördinator

“De coach is blijven luisteren, blijven signaleren, blijven observeren. Het brede aspect is voor de mensen heel waardevol, hier kunnen ze echt zelf mee vooruit. We zien zoveel stappen tijdens het traject en je ziet daar echt het voordeel van. Wij willen het in ieder geval volgend jaar weer!”

Waarom kiezen voor September Advies?

Gratis oriënterend gesprek
Het eerste kennismakingsgesprek is gratis!

w

Geen testen, maar persoonlijke gesprekken
We vinden het namelijk belangrijk dat je niet alleen weet wat je kiest, maar ook waarom.

Op maat voor jouw unieke situatie
Iedereen zit anders in elkaar, vandaar dat we het traject persoonlijk op jouw aanpassen.

Met een 8,4 beoordeeld
Onze studiekiezers zijn erg tevreden over het traject.

97,3% beveelt het traject aan
Onze studiekiezers zouden het traject aan anderen aanbevelen.

5000+ studiekiezers begeleid
We hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring en velen geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Gratis oriënterend gesprek

w

Geen testen, maar persoonlijke gesprekken

Op maat voor jouw unieke situatie

Met een 8,4 beoordeeld

97,3% beveelt het traject aan

5000+ studiekiezers begeleid