Coördinator training & coaching l Vacature | September Advies
030 207 2658 September Onderwijs

Gezocht: Studiekeuze trainer/coach September Advies vast (0,8 fte)

Vacature Studiekeuze trainer/coach vast (0,8 fte)

September Advies zoekt een studiekeuze trainer & coach die onderdeel wil zijn van ons kernteam. Heb je net de opleiding tot coach, (organisatie) psycholoog of een soortgelijke opleiding afgerond? Is het geven van trainingen en het uitvoeren van coachtrajecten jou op het lijf geschreven? Dan leren we je graag beter kennen! 

 

Als  trainer & coach bij September Advies speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van scholieren en studenten. Je verzorgt studiekeuzetrajecten, ontwikkeltrajecten en begeleidt leerlingen in het opdoen van studievaardigheden. Jouw dag is geslaagd wanneer een scholier of student met een glimlach je training of coachgesprek uitloopt.  Wordt jij hier blij van en wil jij graag bijdragen aan groeigeluk? Lees dan vooral verder!

 

Wat ga je doen?

  • Je start bij ons met een coachopleiding. We leiden je in twee maanden op tot studiekeuzecoach. Daarna krijg je je eigen studiekeuzetrajecten toegewezen. 
  • Je begeleidt scholieren en studenten in het maken van een bewuste en onderbouwde studiekeuze. Dit doe je door middel van coaching (1 op 1 trajecten) en  training (groepstrajecten op scholen).
  • Je verzorgt ontwikkeltrajecten en leerlingbegeleiding. Deze trajecten bestaan uit coaching en training.
  • Je helpt scholieren en studenten om achter hun talenten, kwaliteiten, interesses en dromen te komen. Kortom; je helpt hen zichzelf beter te leren kennen en je draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling!
  • Je hebt veel ruimte en tijd om tijdens de trajecten echt de diepte in te gaan. We worden door onze coachees gewaardeerd voor de persoonlijke aandacht die we ze geven in het traject. Dit vinden wij zelf ook erg belangrijk.  

Wil jij elke dag bijdragen aan groeigeluk? 

Lees dan de complete vacature Studiekeuze trainer & coach September Advies vast!

 

Solliciteer direct via onderstaand formulier

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie, solliciteer dan direct hieronder!

Max. file size: 64 MB.
LET OP: .docx wordt niet ondersteund. .doc en .pdf zijn wel toegestaan.
Max. file size: 64 MB.

 

Van vandaag tot aan je eerste werkdag. 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken!
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Hieronder zie je hoe de procedure loopt vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot je eerste werkdag.

1. Neem contact met ons op.
Wanneer je enthousiast wordt over een vacature, dan hebben we een duidelijk advies: neem contact met ons op. Liever vandaag dan morgen. Vertel ons kort wie je bent, van welke vacature jouw hart sneller gaat kloppen en waarom jij goed past bij September. Vergeet niet je CV (of een link naar jouw linkedinpagina) bij te voegen.

2. De workshopronde
Wij bekijken jouw reactie zo snel mogelijk. Wanneer wij ook een mogelijke match zien, nodigen we je uit voor een (inhoudelijke) workshop-ochtend waarin we van beide kanten meer van elkaar te zien krijgen!

3. Het gesprek
Merken we van beiden kanten groeiend enthousiasme na de workshopronde? Dan nodigen we je uit voor een individueel gesprek. Dit gesprek zal zijn met één van onze eigenaren en een medewerker die de functie nu doet. In het gesprek gaan we dieper in op de functie, September en kijken we of er een wederzijdse klik is.

l

5. Het contractvoorstel. 
 Zijn we beiden positief over een samenwerking? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

6. Welkom aan boord! 
Welkom bij September! Vanaf nu ga jij samen met ons iedere dag voor groeigeluk.

Elke dag groeigeluk. Dat is waar wij voor staan.

En dat kunnen we niet alleen. We werken hier iedere dag keihard aan met een gemotiveerd team van jonge mensen. Dit doen we door écht te luisteren, naar de personen waar we mee werken én naar elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt en dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Samen gaan we er voor. Iedere dag weer. Zo dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van anderen en die van onszelf.

Ons kantoor bevindt zich in een herenhuis in hartje Utrecht, met uitzicht op de singels. Wil je tijdens je werkdag eventjes ontspannen? Voel je dan vrij om een rondje te gaan lopen in het prachtige stadscentrum van Utrecht. Even slenteren langs de oude gracht, een rondje lopen in park Lepelenburg of een bezoekje brengen aan de Dom en dan weer vol energie aan de slag!