Vacature Studiekeuzecoach l September Advies
030 207 2658 September Onderwijs

Gezocht: Studiekeuze coach

Vacature Studiekeuzecoach

Als studiekeuzecoach verzorg jij studiekeuzetrajecten. Jij speelt hierbij een belangrijke rol in de ontwikkeling van scholieren en studenten! Jouw dag is geslaagd wanneer een scholier of student met een glimlach en een bewuste studiekeuze de ruimte uitloopt.

September Advies zoekt meerdere studiekeuzecoaches die zich bij ons willen aansluiten. Bij voorkeur heb jij een master psychologie op zak en/of heb je een coachopleiding gevolgd en ben je tussen de 0-5 jaar werkend na je studie.

Andersom kunnen wij niet wachten om jou op te leiden tot coach volgens onze eigen coachmethodiek en opleidingsprogramma. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en motivatie om je bij ons aan te sluiten. Wanneer je bij ons start, word je opgenomen in onze poule van coaches die samen iedere dag gaan voor groeigeluk.

Nieuwsgierig geworden?
Lees dan de complete vacature Studiekeuzecoach.

Solliciteren?
Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie? Stuur een bericht naar [email protected] en dan nemen wij contact met je op.

Solliciteer direct via onderstaand formulier

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie, solliciteer dan direct hieronder!

Max. file size: 64 MB.
LET OP: .docx wordt niet ondersteund. .doc en .pdf zijn wel toegestaan.
Max. file size: 64 MB.

 

Van vandaag tot aan je eerste werkdag. 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken!
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Hieronder zie je hoe de procedure loopt vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot je eerste werkdag.

1. Neem contact met ons op.
Wanneer je enthousiast wordt over een vacature, dan hebben we een duidelijk advies: neem contact met ons op. Liever vandaag dan morgen. Vertel ons kort wie je bent, van welke vacature jouw hart sneller gaat kloppen en waarom jij goed past bij September. Vergeet niet je CV (of een link naar jouw linkedinpagina) bij te voegen.

2. De workshopronde
Wij bekijken jouw reactie zo snel mogelijk. Wanneer wij ook een mogelijke match zien, nodigen we je uit voor een (inhoudelijke) workshop-ochtend waarin we van beide kanten meer van elkaar te zien krijgen!

3. Het gesprek
Merken we van beiden kanten groeiend enthousiasme na de workshopronde? Dan nodigen we je uit voor een individueel gesprek. Dit gesprek zal zijn met één van onze eigenaren en een medewerker die de functie nu doet. In het gesprek gaan we dieper in op de functie, September en kijken we of er een wederzijdse klik is.

l

5. Het contractvoorstel. 
 Zijn we beiden positief over een samenwerking? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

6. Welkom aan boord! 
Welkom bij September! Vanaf nu ga jij samen met ons iedere dag voor groeigeluk.

Elke dag groeigeluk. Dat is waar wij voor staan.

En dat kunnen we niet alleen. We werken hier iedere dag keihard aan met een gemotiveerd team van jonge mensen. Dit doen we door écht te luisteren, naar de personen waar we mee werken én naar elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt en dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Samen gaan we er voor. Iedere dag weer. Zo dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van anderen en die van onszelf.

Ons kantoor bevindt zich in een herenhuis in hartje Utrecht, met uitzicht op de singels. Wil je tijdens je werkdag eventjes ontspannen? Voel je dan vrij om een rondje te gaan lopen in het prachtige stadscentrum van Utrecht. Even slenteren langs de oude gracht, een rondje lopen in park Lepelenburg of een bezoekje brengen aan de Dom en dan weer vol energie aan de slag!