Menu

Top 5 onbekende studies: Studies waarvan jij niet wist dat ze bestaan

Top 5 onbekende studies: Studies waarvan jij niet wist dat ze bestaan

Datum: 02-07-2019

Door: Marloes van der Wel

Onbekende studies

Als je een studie wil gaan kiezen heb je heel veel opties. Sommigen kende je wel al, maar er bestaan ook studie die jij misschien wel helemaal niet kende! Bij deze een top 5 aan onbekende studies waarvan jij vast nog niet had bedacht dat ze zouden bestaan.

1. HBO Hippische Bedrijfskunde: Voor mensen met een interesse in bedrijfskunde én een passie voor paarden. Met deze studie word je opgeleid tot bedrijfskundige met een specialisatie op de paardensector, zoals bijvoorbeeld de organisatie van een paardenevenement.
2. WO Cognition, Language and Communication: Voor als je gefascineerd bent door taal en de manier waarop mensen denken. In deze studie onderzoek je het verband hiertussen.
3. HBO Circus arts: Zie jij jezelf al over een koord wiebelen of als acrobaat aan de trapeze hangen? Circus arts leidt je op tot een circusartiest, waarbij je zelf kiest op welke specialisatie je wil focussen!
4. WO Aarde & Economie: Aarde én Economie? Ja, voor mensen die geïnteresseerd zijn in economische vraagstukken die gelinkt zijn aan de aarde, zoals bijvoorbeeld klimaatproblematiek.
5. WO Klinische Technologie: De technologie speelt een grote rol in de zorg. Bij deze studie krijg je zowel technische als medische vakken, waardoor je voorbereid wordt op de gezondheidszorg, met het zwaartepunt bij de ingewikkelde techniek die daarbij komt kijken.

Er bestaan meer studies dan je denkt. Daarom is het goed om echt op onderzoek uit te gaan voor je een studie kiest! Dan weet jij zeker dat je je droomstudie niet misloopt.

Heb je hulp nodig bij je studiekeuze?

Vraag dan gratis een oriënterend gesprek aan bij een van onze studie advies coaches.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/september/domains/septemberadvies.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/september-advies/single.php on line 47
September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.