Menu

Studiekeuze Maastricht

Woon jij in Maastricht of in een andere plaats in Limburg? En kun je wel wat hulp bij je studiekeuze gebruiken? In dat geval ben je bij studiekeuzebegeleiding van September Advies aan het juiste adres. Door middel van gesprekken met een persoonlijke studiekeuzeadviseur vergroot je je zelfinzicht en leer je kritisch te kijken naar studies. Aan het einde van het traject weet je precies wat je wil en begin je vol zelfvertrouwen aan een studie!

Hoe helpen we?
Iedereen die bij ons studiekeuzebegeleiding krijgt, wordt aan een persoonlijke studiekeuzeadviseur toegewezen. Hij of zij zal je gedurende het gehele traject begeleiden. In het eerste deel van het traject zal worden ingegaan op vragen als: waar ben ik goed in? Wat wil ik nu echt? En waar raak ik gemotiveerd van? Vervolgens wordt dit naast studies gelegd. Hierbij leer je kritisch te kijken naar studies en zal je je verder verdiepen in studies die je aanspreken. Zo kom je er achter welke studie het beste bij je past! Meer weten over het traject?

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Contactgegevens

September Advies
Boschstraat 45
6211 AT Maastricht

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.