Studiekeuzeadvies op school | Voor decanen l September Advies
030 207 2658 September Onderwijs

Voor decanen.

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,4

Voor decanen.

September Advies op jouw school

September Advies is een frisse organisatie, bestaande uit psychologen en trainers, gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding. Wij ondersteunen allerlei scholen in Nederland met een studiekeuzetraject. We merken dat er elk jaar leerlingen zijn die het lastig vinden om een studiekeuze te maken, ook al schenken decanen daar veel aandacht aan. Omdat het niet altijd mogelijk is om deze leerlingen de extra aandacht te geven die ze nodig hebben, nemen wij deze zorg graag voor u uit handen. Scholen zien het traject als een kwalitatieve aanvulling op hun eigen LOB programma.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of klik op een specifieke school hieronder voor meer informatie over het studiekeuzetraject.

Direct contact

Bel ons op 030 - 207 2658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 24487975
Stel je vraag per e-mail

“Als decaan van het CGU heb ik het traject als professioneel en met kennis van de doelgroep ervaren. Niet het uitstorten van info, maar leerlingen zelf aan het werk zetten. Er is ruimte voor het individu waarbij zelfkennis de insteek is. Er wordt gewerkt naar een concreet stappenplan. Fijn contact, direct en met service. Als extra aanbod voor onze leerlingen naast ons eigen LOB programma vinden we dit een heel geschikt traject!”

Marike van Zessen

Decaan, Christelijk Gymnasium Utrecht