Menu

Studiekeuzeadvies Utrecht

Zoek je studiekeuzeadvies in Utrecht? Wij helpen je op een professionele en persoonlijke manier tot een passende studiekeuze. Na afloop krijg je een een eindrapport waarin al je overwegingen zijn opgenomen.

Studiekeuzeadvies Utrecht: Hoe helpen we je?

Je doorloopt ons studiekeuzetraject in 6 á 7 gesprekken. Eerst maken we kennis in een gratis oriënterend gesprek. In dit gesprek onderzoeken we wat jij nodig hebt. We bespreken de verwachtingen van beide kanten en vertellen over onze werkwijze.

In ons traject gebruiken we geen testen. Samen met jou beantwoorden we vragen zoals: Wie ben ik en wat past echt bij mij? Je wordt begeleid door een professionele coach die het belangrijk vindt dat je de gesprekken ontspannen en leuk vindt.

Tijdens het traject vergelijken we de elementen die voor jou kenmerkend zijn met wat opleidingen jou kunnen bieden. We helpen je hierin kritisch te zijn, zodat je tot een bewuste, weloverwogen studiekeuze komt.

Oriënterend gesprek Kennismaking 45 min.
Gesprek 1 Wie je bent & wat je kunt 90 min.
Gesprek 2 Wat je wilt 90 min.
Gesprek 3 Motiverende omstandigheden 90 min.
Gesprek 4 Waar zit de overlap? 90 min.
Gesprek 5 Conceptkeuzes maken 90 min.
Gesprek 6 Kiezen 60 min.

Let op: Studiekeuzeadvies is maatwerk. Het kan voorkomen dat een traject al na 5 gesprekken is afgerond. Het kan ook voorkomen dat er één of enkele gesprekken extra nodig zijn. Wanneer dit het geval is bespreken we altijd tijdig samen. De kosten zijn €97,- per uur inclusief btw.  Vraag een gratis gesprek aan!

studiekeuzeadvies Utrecht, studiekeuze advies Utrecht, studiekeuzeadviseur Utrecht

Michiel Keurentjes, Studiekeuzeadviseur in Utrecht

“Aan het eind van het traject weet je wat je wilt en je weet precies waarom het bij je past. Je begint daarna met volle vertrouwen aan je opleiding.”

Studiekeuzeadvies Utrecht:   plan nu een gratis oriënterend gesprek!

Dit is onze coach Jessie

Dit is onze coach Niels

Dit is onze coach Yoka

Dit is onze coach Katrijn

Dit is onze coach Tom

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

Contactgegevens

September Advies
Lucasbolwerk 16
3512 EH Utrecht

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.