Menu

Studiekeuzeadvies Utrecht

Zoek je studiekeuzeadvies in Utrecht? Wij helpen je op een professionele en persoonlijke manier tot een passende studiekeuze. Na afloop krijg je een een eindrapport waarin al je overwegingen zijn opgenomen.

Studiekeuzeadvies Utrecht: Hoe helpen we je?

Je doorloopt ons studiekeuzetraject in 6 á 7 gesprekken. Eerst maken we kennis in een gratis oriënterend gesprek. In dit gesprek onderzoeken we wat jij nodig hebt. We bespreken de verwachtingen van beide kanten en vertellen over onze werkwijze.

In ons traject gebruiken we geen testen. Samen met jou beantwoorden we vragen zoals: Wie ben ik en wat past echt bij mij? Je wordt begeleid door een professionele coach die het belangrijk vindt dat je de gesprekken ontspannen en leuk vindt.

Tijdens het traject vergelijken we de elementen die voor jou kenmerkend zijn met wat opleidingen jou kunnen bieden. We helpen je hierin kritisch te zijn, zodat je tot een bewuste, weloverwogen studiekeuze komt.

Oriënterend gesprek Kennismaking 45 min.
Gesprek 1 Wie je bent & wat je kunt 90 min.
Gesprek 2 Wat je wilt 90 min.
Gesprek 3 Motiverende omstandigheden 90 min.
Gesprek 4 Waar zit de overlap? 90 min.
Gesprek 5 Conceptkeuzes maken 90 min.
Gesprek 6 Kiezen 60 min.

Let op: Studiekeuzeadvies is maatwerk. Het kan voorkomen dat een traject al na 5 gesprekken is afgerond. Het kan ook voorkomen dat er één of enkele gesprekken extra nodig zijn. Wanneer dit het geval is bespreken we altijd tijdig samen. De kosten zijn €97,- per uur inclusief btw.  Vraag een gratis gesprek aan!

studiekeuzeadvies Utrecht, studiekeuze advies Utrecht, studiekeuzeadviseur Utrecht

Michiel Keurentjes, Studiekeuzeadviseur in Utrecht

“Aan het eind van het traject weet je wat je wilt en je weet precies waarom het bij je past. Je begint daarna met volle vertrouwen aan je opleiding.”

Studiekeuzeadvies Utrecht:   plan nu een gratis oriënterend gesprek!

Dit is onze coach Michiel

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen.

Dit is onze coach Annika

Wanneer een student aan het einde van een traject vol energie de deur uitloopt en zin heeft om te beginnen aan de gekozen studie, dan krijg ik daar zelf ook energie van. Wat een verschil met een maand geleden toen hij of zij nog geen idee had wat te studeren!

Dit is onze coach Eva

Het is geweldig om te zien hoe opgelucht iemand de deur uitloopt aan het eind van het traject. Iemand heeft niet alleen zichzelf beter leren kennen maar kan ook met vertrouwen beginnen aan een nieuwe studie. Elk traject is anders en toch komt alles altijd op zijn pootjes terecht.

Dit is onze coach Anne

Dat het maken van een keuze juist heel leuk kan zijn, vond ik zelf ook moeilijk voor te stellen. Ik vind het leuk dat ik met mijn coachees nu steeds weer op zoek ga naar een studie die aansluit bij dat waar zij enthousiast van worden!

Dit is onze coach Laury

Een studiekeuze, ik vond het maar een lastige beslissing aan het einde van de middelbareschooltijd. Er waren zoveel opties en ik had veel verschillende interesses. Help, waar te beginnen? Met hulp van mijn omgeving kwam ik erachter dat het belangrijk is om een studie te kiezen die bij je past en waar je enthousiast over raakt.

Dit is onze coach Merel

Toen ik zelf na een flinke omweg eindelijk op de juiste studieplek terecht kwam merkte ik dat een helder doel bergen energie met zich mee kan brengen. De juiste keuze zorgt voor motivatie en vertrouwen op de momenten dat het wat moeilijker wordt. Wij stellen de vragen en de coachee heeft het antwoord, daardoor blijft het coachen verrassend!

Contactgegevens

September Advies
Lucasbolwerk 16
3512 EH Utrecht

Tel: 030 2072658

info@septemberadvies.nl

September advies

030 207 2658

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.