Onze trainers & coaches | Over September Advies
030 207 2658 September Onderwijs

Onze trainers
en coaches

Gemiddelde beoordeling 8,9

Onze trainers
en Coaches

Over September Advies

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 5000 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. De teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een interne opleiding voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft.

Onze trainers & coaches

Maarten Wagner

Eigenaar, trainer & coach

De ontdekkingstocht naar wat je gaat studeren en met je leven wilt doen vind ik het mooiste wat er is! Alles staat nog open. Ik heb zelf ooit een verkeerde keuze gemaakt. Je voelt dan dat je niet goed zit. Als je dan eenmaal van opleiding verandert merkt je hoe enthousiast je kunt raken van een studie waarin je jezelf herkent! Ik wil jou helpen dat ook te ervaren!

Sharon Naber

Aanvoerder & coördinator

Een studiekeuze maken, dat was een grotere uitdaging dan ik dacht! Als ik hier aan terug denk dan had ik hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Ik zag door de bomen het bos niet. Sfeer proeven op verschillende hogescholen heeft mij uiteindelijk op weg geholpen. De stad Utrecht en de positiviteit en kleinschaligheid van de opleiding Art & Economics hebben uiteindelijk mijn hart gestolen. Een keuze op gevoel, die gelukkig goed heeft uitgepakt! 

Fere van Diggelen

Coach & trainer

Tijdens mijn schooltijd hield ik vast aan een ideaalbeeld van het werken in de televisiewereld. En dus wist ik al op mijn 15e dat ik mediastudies wilde studeren. Totdat ik er tijdens mijn bachelor achter kwam dat de keuze die ik had gemaakt, niet was waar ik gelukkig van werd. Ik maakte de switch naar het meer mensgerichte verandermanagement en coaching. Sindsdien is er een wereld voor mij opengegaan. Ik weet uit ervaring goed dat het bij de keuze voor een studie moeilijk kan zijn om je een voorstelling te maken van wat je gaat leren en of dat ook daadwerkelijk bij jóu past. Het helpt om al voorafgaand aan je keuze te onderzoeken wie je bent en waar je blij van wordt. Zodat je weet waarom je iets kiest. Past de studie echt bij jou of zoals bij mijn keuze: bij je ideaalbeeld van wat een tof leven kan zijn? Ik ondersteun je graag bij dit onderzoek!

Kaat Siekman

Coach

Zelf ben ik echt een gevoelsmens, ik probeer altijd naar mijn gevoel te luisteren als ik een keuze moet maken. Met mijn studiekeuze vond ik dat toch best moeilijk. Ik vond enorm veel opties leuk, maar ik wist niet zo goed wat ik dan echt wilde gaan doen. Ik ben twee keer aan dezelfde studie begonnen, omdat ik er te laat achter kwam dat ik eigenlijk, toch wel, een tussenjaar wilde doen. Aan de andere kant kwam ik er toen ook achter dat psychologie wel echt bij mij past. Nu voel ik me heel erg op mijn plek in mijn studie en ik wil graag samen met jou op zoek naar waar jij je goed bij voelt!

Jolein van de Werken

Coach

Na het afronden van mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn studiekeuze tóch niet de juiste was. Hoewel ik ontzettend veel hiervan heb geleerd, brengt een verkeerde studiekeuze ook twijfel met zich mee. Na een (lange) zoektocht weet ik gelukkig nu wél precies wat ik wil en ben ik weer super enthousiast over mijn studie en werk. Dit is precies wat ik jou ook gun! Samen gaan we op zoek naar hetgeen waar jij enthousiast van wordt, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken en daardoor een geweldige studententijd tegemoet gaat! 

Tuï Riebeek

Coach

Toen ik vers van de middelbare school afkwam had ik echt geen enkel idee: wat voor studie moet ik nou kiezen? Ik besloot mijn keuze even uit te stellen door een tussenjaar in te lassen. Eerst werken en daarna al mijn opgespaarde loon in Barcelona over de balk gooien met feesten en Spaans leren. Want na dat jaar zou ik mezelf echt hebben gevonden en sowieso weten wat ik wil, toch? Helaas was ik na deze fantastische ervaring echt geen millimeter dichterbij het kiezen van een studie. Faalangst, de invloed van mijn ouders en de overvloed aan keuze maakte dat niet makkelijker. Uiteindelijk koos ik voor een hele brede studie, Communicatie, want daar kon ik nog veel kanten mee op. Het was zeker niet mijn droomstudie, maar het heeft me uiteindelijk wel gebracht tot waar ik nu ben. Nu ik ouder, en toch misschien een klein beetje wijzer ben, weet ik veel beter wie ik ben, wat ik leuk vind en waar ik mijn tijd graag aan besteed. Vanuit deze ervaring help ik graag andere scholieren die vastlopen in hun studiekeuze. Want ik geloof dat er voor iedereen iets bestaat wat helemaal bij ze past!

Suraya Somers

Coach

Vroeger leken vooral veel mensen om mij heen zeker te weten welke studie bij mij zou passen. Maar ik-zelf had eigenlijk geen idee! Door de jaren heen heb ik geleerd dat weten wie ik ben, enorm helpend kan zijn voor het maken van belangrijke keuzes. Als je kiest voor een studie of een baan die past bij wie jij bent, dan krijg je de energie en motivatie om iedere dag weer aan de slag te gaan! En dat ook nog eens met veel plezier. Het was voor mij belangrijk om te leren waar ik thuis hoorde, niet alleen om gelukkig te zijn maar ook om het vol te houden. Jezelf leren kennen en daardoor de juiste keuze kunnen maken voor een studie: daar wil ik jou bij helpen! Samen gaan we op zoek naar de studie waar jij thuis hoort.

Joeri Beljaars

Coach

Studiekeuze, je kan er niet omheen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Voor mij precies hetzelfde, maar waar moet je beginnen? Er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. “Kies gewoon wat je leuk vind!” hoor je vaak, maar wat vind ik leuk? Waar ben ik goed in? Het kiezen van de juiste opleiding is een hele opgave, maar loont wanneer deze goed is gemaakt. Ikzelf heb ook eerst de verkeerde opleiding gekozen. Ik merkte dat ik niet helemaal op de goede plek zat en in het tweede jaar besloten te stoppen. De tweede opleiding was de juiste en dat merkte ik gelijk! Alles ging veel makkelijker en ik haalde weer plezier uit mijn opleiding. Na deze opleiding ben ik direct begonnen bij september en haal ik nog steeds plezier uit de juiste studiekeuze!

Michiel Keurentjes

Eigenaar, trainer & coach

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen. Ik wou dat ik toentertijd zelf zo gestructureerd had kunnen nadenken over mijn toekomst.

Chinouk Mandos

Coördinator

Bij het maken van een belangrijke beslissing, zoals een studiekeuze, kan het best lastig zijn om te weten waar je passie ligt én om je eigen gevoel te volgen. In mijn laatste atheneum jaar werd het kiezen voor een vervolgstudie op de universiteit als vanzelfsprekend gezien. Toch ben ik voor de HBO bachelor Art Therapy gegaan; een meer praktijkgerichte opleiding waar mijn interesse in mens & kunst mooi samen kwam. Dit bleek gelukkig een goede match, alhoewel extra hulp hierbij heel fijn was geweest zodat ik deze zoektocht samen met iemand had kunnen doorlopen!

Noah Zeevenhoven

Coach & trainer

Na de middelbare school had ik de perfecte formule bedacht om tot mijn studiekeuze te komen. Een jaar werken en een jaar reizen moest immers wel leiden tot voldoende zelfkennis en inzicht voor een studiekeuze. Van beide heb ik geen moment spijt, maar het was zeker niet de perfecte formule voor een studiekeuze. Via de bachelor Geschiedenis ben ik met een omweg tot de studie Psychologie gekomen. Het zou mij geholpen hebben om meer inzicht te krijgen in wat mij motiveert, waar mijn kracht ligt en hoe ik dit terug zie in mijn studie en het werk na de studie. Het is voor mij dan ook waardevol om anderen te kunnen helpen in de zoektocht naar hun eigen kwaliteiten en de studiekeuze die daar bij past. De perfecte formule hiervoor bestaat volgens mij niet, maar samen komen we een heel eind.

Elsemieke den Hertog

Coach

Studeren: eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt! Maar wat is dat dan? Ik vond veel studies wel interessant klinken, maar niks sprong er echt uit. Daarom koos ik voor Psychologie, een brede studie waar je nog alle kanten mee op kan. Tenminste dat dacht ik, totdat ik in mijn eerste jaar al een keuze moest maken voor een specifieke richting. Dat bleek de verkeerde keuze, ik merkte dat mijn studiegenoten enthousiast waren en ik vroeg me af waarom ik dat niet was. Ik heb me door de studie heen geworsteld, tot ik echt vastliep. Een coach heeft mij toen geholpen in te zien wat bij mij past en waar ik energie van krijg. Dit had ik veel eerder willen weten! Opeens vond ik studeren weer leuk, haalde goede resultaten en kon met een positieve blik naar mijn toekomst kijken. Dit gun ik jou ook en help je daarom graag om er achter te komen waar jij blij van wordt!

Daphner Wessels

Coach & trainer

Leuk, je gaat studeren! Maar hoe ga je een studie kiezen? Toen ik een studie moest kiezen wist ik niet goed wat ik wilde. Ik heb toen na veel getwijfel (maar) psychologie gekozen en dat heeft gelukkig goed uitgepakt, maar ik stond toen helemaal niet stil bij wie ik was als persoon. Deze ontdekkingstocht heb ik pas veel later gedaan. Het is belangrijk om al vroeg te weten wie je bent en op basis van je kwaliteiten en drijfveren een studie te kiezen die bij je past. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en geluk. Hier heb je niet alleen profijt van tijdens maar ook na je studie!

Karlien van Denderen

Coach

Eigenlijk heb ik van jongs af aan geweten wat ik wilde worden: psycholoog. Wat er precies bij komt kijken tijdens de studie en of de uiteindelijke banen goed bij me passen bleek toch nog een verrassing. Tijdens mijn studie en beginnende loopbaan ben ik er steeds beter achtergekomen wat mijn sterke kanten zijn, de dingen waar ik zelf echt enthousiast van word en wat ik zoek in een baan. Dingen die ik graag al eerder duidelijker had geweten! Met een goeie portie zelfkennis krijg je meer richting en kan je keuzes maken waar je achter staat. Ik ga dan ook graag samen met jou uitzoeken wat je enthousiast maakt, waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, zodat je een stevige en vooral ook leuke start kan maken bij een studie waar je op je plek zit!

Nina Somer

Coach / trainer

“Volg je gevoel, ga doen wat je leuk vindt!” kreeg ik te horen op de middelbare school, als aanmoediging om de juiste studiekeuze te maken. Maar hoe volg je je gevoel, en hoe weet je eigenlijk wat je nou echt leuk vindt? Later, tijdens mijn studie Psychologie, leerde ik dat zelfkennis hieraan ten grondslag ligt. Ik vind het daarom belangrijk dat mensen op jonge leeftijd al naar binnen kunnen kijken om erachter te komen wat hen motiveert, waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Het lijkt me fantastisch om jou hierbij te helpen zodat je de juiste studiekeuze kunt maken!

Anna van der Meulen

Coach 

“Ik weet nog heel goed dat het kiezen van een passende studie een belangrijke keuze is die leuk en spannend is maar ook veel stress, vragen en knelpunten oproept: wat vind ik leuk? Welke kwaliteiten heb ik? Waar liggen mijn interesses? Waar liggen mijn wensen? Een hoop vragen die opeens op je afkomen. Omdat ik nog geen concrete antwoorden had haalde ik mijn HAVO diploma , nam ik een tussenjaar, ging van Groningen tot Limburg naar allerlei opendagen, startte ik met de Hoge Hotelschool om weer te stoppen en uiteindelijk te kiezen voor een HBO-studie Opleidingskunde. Een lange reis met veel twijfels. Gelukkig was mij laatste studie raak en leerde ik o.a. het trainer en coachvak waardoor ik nu jou kan helpen om je studiekeuze gemakkelijker te maken. Door middel van coachstappen, helderheid en inzicht te creëren en concrete antwoorden te krijgen op de vraag; wie jij bent en wat bij jou past!”

Judith Vriesema

Coach 

“Het maken van een studiekeuze kan makkelijk gaan, maar het kan ook voelen als de moeilijkste opgave uit je leven. Je hebt vakken op de middelbare school gehad die je misschien interessant vond, maar hoe kies je nu een studie die echt bij je past?  

Ik weet nog goed hoe moeilijk ik het zelf vond om de keuze te maken. Zou ik gaan voor de kunstacademie, of toch psychologie? Ik vond zoveel leuk dat mijn studiekeuze me tijdens mijn eindexamenjaar veel stress opleverde. Uiteindelijk koos ik een creatieve studie maar merkte ik na een jaar dat het werkveld me minder aansprak en psychologie me toch bleef trekken.  

Achteraf gezien had het me enorm geholpen om voor mijn keuze uit te zoeken wat mijn drijfveren en kwaliteiten waren. Het maken van een studiekeuze gaat namelijk makkelijker wanneer je jezelf beter kent, en je op jezelf kan vertrouwen dat je de keuze maakt die bij jou past. Hier wil ik je graag bij begeleiden zodat jij straks helemaal op je plek zit!”

Tom Zomer

Eigenaar, trainer & coach

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

Rik de Graaf

Coach & trainer

Op mijn vijftiende wist ik het al, maar het was geen studie. Een jaar reizen en werken, dat wilde ik eerst! De studie die ik daarna ging doen viel flink tegen, waardoor ik meteen gedwongen werd goed na te denken en te voelen wat wel bij mij zou passen. Deze zoektocht is spannend, boeiend en enorm leerzaam. Ik heb heel veel zin om samen met jou te ontdekken wat écht bij jou past, zodat jij je nieuwe avontuur met vertrouwen tegemoet kan gaan!

Lizzy McCormick

Coach & trainer

Je gaat bijna studeren en wat een geluk, alles is  nog mogelijk! Leuk en spannend tegelijk, want hoe weet je welke studie er bij je past? En dat met de vele opties die er zijn? Het resultaat: keuzestress. Als ervaren twijfelaar weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een studiekeuze te maken. Ik had er een tussenjaar voor nodig en heel wat nadenkwerk voor ik écht zeker was van mijn keuze. Bij September maken we dit een stukje makkelijker voor je. Het is zo fijn om op een gestructureerde wijze, samen met iemand op onderzoek uit te gaan naar de beste keuze. Zo kan jij na het traject kan je vol vertrouwen een keuze maken!

Jasmijn van de Pol

Coach

Het maken van mijn studiekeuze, wat was dat een opgave voor mij! Keuzes maken is namelijk niet mijn sterkste kant. Daarnaast vond ik heel veel studies interessant en die twee samen bleken geen handige combinatie te zijn. Ik heb mijn opties zo lang mogelijk opengehouden, maar uiteindelijk moest ik wel een keer kiezen… Na een lange zoektocht bleef er één studie over: Psychologie. Dit bleek gelukkig een goede keuze te zijn! Door de energie die ik in mijn studiekeuze heb gestoken, doe ik nu iets waar ik super enthousiast over ben! Dit gun ik jou ook en help je daarom graag bij deze keuze!

Bente Flantua

Coach

Op jonge leeftijd vond ik het moeilijk om mijn studiekeuze al te maken, omdat ik eigenlijk nog geen antwoord had op vragen als; wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik in een studie? Omdat ik het antwoord op onder andere deze vragen niet wist, leidde dit tot het uitstellen van mijn studiekeuze, wat natuurlijk resulteerde in keuzestress. Ik help jullie graag om wèl al antwoorden op dit soort vragen te vinden en hiermee een weloverwogen studie keuze te kunnen maken, zonder keuzestress. Ik heb er zin in! 

Myrthe Israel

Coach

Je studententijd is één van de leukste periodes uit je leven, zeiden mensen altijd. Ik ben het daar helemaal mee eens, maar het kan soms ook best lastig zijn: het maken van die belangrijke keuzes! Ik vind zelf veel dingen leuk, dat maakt kiezen niet echt makkelijk… Tijdens mijn tussenjaar heb ik ook hulp gehad van een coach. Ik heb er veel aan gehad om eens goed naar jezelf te kijken en te reflecteren. Ik wil jou hier ook graag mee helpen, zodat je je goed voelt over je studiekeuze en ook een geweldige studententijd gaat beleven!

Maxime Melchior

Coach

Ik wist eigenlijk nooit wat ik wilde worden, er is ook zoveel keuze! Ik heb dan ook een lang traject afgelegd om erachter te komen wat ik wilde gaan studeren. Dit zorgde voor veel onzekerheid en twijfels. Dit wil ik jou graag besparen! Ik wil samen met jou kijken waar jouw vlammetje van gaat branden. Wie ben je? Wat zijn je kwaliteiten en je drijfveren? Hier gaan wij samen antwoord op geven. Ik geloof erin dat als je iets doet wat je leuk vindt, en waar goed in bent, je op het juiste pad zit. We gaan samen aan de slag om te kijken wat dit voor jou is, zodat je met enthousiasme en vertrouwen aan je studie kan beginnen!

 

Tabitha de Jong

Coach

Na mijn atheneum wist ik zeker nog niet wat ik wilde gaan studeren. Ik had 100 interesses maar hoe dat werk ging worden kon ik totaal niet zien. Reizen was de oplossing en werken onderweg. Dat heb ik ook vrij lang volgehouden en met heel veel plezier gedaan, totdat ik graag werk wilde gaan doen dat beter aansloot op wat ik leuk vond. Dat was gemakkelijk te zien, ik had immers de afgelopen jaren alleen maar gedaan wat ik leuk vond. Passende studies zoeken in de sport en zelfontwikkeling hoek was daarom erg gemakkelijk te vinden en af te maken! Nu werk ik met veel plezier bij September advies, want zij snappen precies dat wat ik op mijn eigen houtje heb moeten uitvinden “Eerst kijken naar wie jij bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dan is een goede passende studie vinden daarna een stuk gemakkelijker!”

 

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Advies Tips

‘Ze geloven nog in me!’ Leerlingbegeleiding op het KSH | Blog

‘Ze geloven nog in me!’ Leerlingbegeleiding op het KSH | Blog

Positieve examen uitkomsten en blije gezichten: dit was het resultaat na het traject Leerlingbegeleiding op de KSH. Anouk is hier zorgcoördinator en docent wiskunde. Ze vertelt over de ervaring met dit traject van September Advies.  Anouk: “We hebben contact gezocht...

Help, mijn kind vindt geen enkele studie leuk! | Blog

Help, mijn kind vindt geen enkele studie leuk! | Blog

Een studie kiezen kan voor een kind of jongvolwassene een spannend en stressvol moment zijn. Het gevoel hebben een keuze ´voor het leven´ te moeten maken maar niets echt leuk vinden en de druk dat leeftijdsgenoten het misschien al wél weten. Dat is nogal wat! Wat kun...

Open dagen bezoeken: hoe pak je dat aan? | Blog

Open dagen bezoeken: hoe pak je dat aan? | Blog

Open dagen bezoeken: hoe pak je dat aan?   Een gigantisch gebouw, veel studenten, tafels vol flyers en een jungle aan kleurrijke banners en ballonnen. En dan óók nog zo’n vader die zegt: “Wel vragen stellen hè!” Een open dag kan best een beetje overweldigend...

Hier vind je ons

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.