Onze trainers & coaches | Over September Advies
030 265 7658 September Onderwijs

Onze trainers
en coaches

Gemiddelde beoordeling 8,9

Onze trainers
en Coaches

Over September Advies

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 5000 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. De teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een interne opleiding voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft.

Onze trainers & coaches

Maarten Wagner

Eigenaar, trainer & coach

De ontdekkingstocht naar wat je gaat studeren en met je leven wilt doen vind ik het mooiste wat er is! Alles staat nog open. Ik heb zelf ooit een verkeerde keuze gemaakt. Je voelt dan dat je niet goed zit. Als je dan eenmaal van opleiding verandert merkt je hoe enthousiast je kunt raken van een studie waarin je jezelf herkent! Ik wil jou helpen dat ook te ervaren!

Judith Janssen

Aanvoerder & coördinator

Ik ben een enorme twijfelaar. Of het nou gaat om wat ik ’s avonds wil eten of om een studiekeuze, ik kan écht niet kiezen! De ene week wilde ik economie gaan studeren en de volgende week communicatie. Uiteindelijk besloot ik zonder er écht goed over na te denken om psychologie te gaan studeren. Tijdens mijn studie psychologie heb ik veel gereflecteerd, waardoor ik nu wél weet wat ik wil en wat bij mij past. Dit gun ik jou ook! 

Marthe Cremers

Coach & trainer

Ook mijn studiekeuze verliep niet zonder slag of stoot: ik had er een tussenjaar en een verkeerde keuze voor nodig om erachter te komen wat ik écht wilde. Ondanks dat er een enorme druk ligt op het maken van de juiste keuze, leren we eigenlijk helemaal niet hoe we dit moeten doen. Gek toch? Ik geloof dat de zoektocht naar jouw ideale studie begint bij het ontdekken wie jij bent en waar jij blij van wordt. Ik ga graag met je op ontdekkingsreis om uiteindelijk die studie te vinden waar jij helemaal voor wil gaan!

Marion Bouw

Coach & trainer

Het maken van een studiekeuze voelde als de eerste, echte, grote keuze die ik zelf mocht maken. Ik vond het spannend en leuk! Maar het is niet zoiets als het moeten kiezen tussen twee mooie nieuwe spijkerbroeken. Waar ik vaak al dagen over kon twijfelen… Om tot de juiste studiekeuze te komen is het belangrijk inzicht te krijgen in wat je leuk vindt, wat je goed kan en wat je motiveert. Maar hoe kom je daar achter? Het is voor iedereen verschillend en ik help jou graag dit samen te onderzoeken, zodat jij uiteindelijk een studie kiest waar je blij van wordt en die je energie geeft!

Anne Langermans

Coach & trainer

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel studies om uit te kiezen! Dit gaf mij best een zenuwachtig gevoel toen ik in mijn eindexamenjaar zat. Net als vele anderen was ik bang om een verkeerde keuze te maken. Uiteindelijk besefte ik me dat er geen verkeerde keuzes zijn; een studie is zeker niet definitief voor de rest van je toekomst! Door veel te reflecteren tijdens mijn studie Psychologie heb ik geleerd om te doen waar ik echt blij van word. Graag wil ik jou hier ook bij helpen, door samen te kijken naar waar jouw interesses liggen en wat het beste bij jou past. Plezier in hetgeen wat je doet vind ik het allerbelangrijkst!

Elize Scheven

Coach & trainer

Ah, had ik maar zo’n studiekeuzetraject gevolgd! Één studie kiezen uit zo veel verschillende opties: echt ingewikkeld. Naast het feit dat ik het spannend vond om te gaan studeren en op avontuur te gaan in een nieuwe stad, wist ik nauwelijks wat nou echt bij me zou passen. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om psychologie te gaan studeren, wat nu nog steeds een goede keus blijkt! Gelukkig kijken we bij September Advies niet alleen naar die bups studies, maar beginnen we bij jou: wie ben jij?

Michiel Keurentjes

Eigenaar, trainer & coach

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen. Ik wou dat ik toentertijd zelf zo gestructureerd had kunnen nadenken over mijn toekomst.

Yoka Gosselink

Coach & trainer

Zelf zag ik als een berg tegen het kiezen van een studie op, waardoor ik het uitstelde en besloot een tussenjaar te nemen. Uiteindelijk koos ik voor een veilige, brede bachelor en master. Achteraf had ik misschien wel iets specifiekers gekozen als ik beter had durven kijken. Ik kan je helpen om het studiekeuzeproces behapbaar te maken door het in kleine stapjes te doorlopen. Bij September onderzoeken we samen waar je energie van krijgt en wat jou motiveert. Dat is niet alleen waardevol om een goede studiekeuze te maken, maar komt ook van pas later in het leven.

​Lisette Min

Coach & trainer

Als ik kijk naar mijn eigen studiekeuze heb ik een paar omwegen genomen om te ontdekken wat ik precies wilde. In plaats van eerst stil te staan bij wie ben ik als persoon, bekeek ik eindeloos websites van universiteiten, bezocht ik een aantal open dagen en herkende ik me ergens wel in de omschrijving van de studie. Dat dacht ik tenminste. Een brede bachelor en een verkeerde masterkeuze later, ben ik via een omweg bij de studie Psychologie terechtgekomen. Ik help je graag deze omweg te omzeilen en te starten bij jou als persoon: Wie ben je? Wat kan je? Waar krijg je energie van? En vanuit daar samen te ontdekken wat bij je past!

Katrijn Haccou

Coach & trainer

Met de wereld aan je voeten en klaar voor de volgende stap! Maar welke opleiding moet je dan kiezen? Dit kan nog wel eens een lastige opgave zijn. Ik weet nog hoe moeilijk ik het vond om mijn studie te kiezen, een traject bij September Advies was zeker goed voor mij geweest. Voor mij bleek Psychologie uiteindelijk de goede keuze. Door de aandacht op jou als persoon te leggen, leer jij jezelf beter kennen en kan ik je helpen met het vinden van de juiste studie.

Noah Zeevenhoven

Coach & trainer

Na de middelbare school had ik de perfecte formule bedacht om tot mijn studiekeuze te komen. Een jaar werken en een jaar reizen moest immers wel leiden tot voldoende zelfkennis en inzicht voor een studiekeuze. Van beide heb ik geen moment spijt, maar het was zeker niet de perfecte formule voor een studiekeuze. Via de bachelor Geschiedenis ben ik met een omweg tot de studie Psychologie gekomen. Het zou mij geholpen hebben om meer inzicht te krijgen in wat mij motiveert, waar mijn kracht ligt en hoe ik dit terug zie in mijn studie en het werk na de studie. Het is voor mij dan ook waardevol om anderen te kunnen helpen in de zoektocht naar hun eigen kwaliteiten en de studiekeuze die daar bij past. De perfecte formule hiervoor bestaat volgens mij niet, maar samen komen we een heel eind.

Elsemieke den Hertog

Coach

Studeren: eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt! Maar wat is dat dan? Ik vond veel studies wel interessant klinken, maar niks sprong er echt uit. Daarom koos ik voor Psychologie, een brede studie waar je nog alle kanten mee op kan. Tenminste dat dacht ik, totdat ik in mijn eerste jaar al een keuze moest maken voor een specifieke richting. Dat bleek de verkeerde keuze, ik merkte dat mijn studiegenoten enthousiast waren en ik vroeg me af waarom ik dat niet was. Ik heb me door de studie heen geworsteld, tot ik echt vastliep. Een coach heeft mij toen geholpen in te zien wat bij mij past en waar ik energie van krijg. Dit had ik veel eerder willen weten! Opeens vond ik studeren weer leuk, haalde goede resultaten en kon met een positieve blik naar mijn toekomst kijken. Dit gun ik jou ook en help je daarom graag om er achter te komen waar jij blij van wordt!

Tom Zomer

Eigenaar, trainer & coach

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

Madelief Franzen

Coach & trainer

Voor mij leek er geen einde te komen aan de middelbare school. Maar ineens was ‘ie daar: mijn middelbareschooldiploma. Tja en nu!? De berg aan studiemogelijkheden leek oneindig en ik wist niet waar ik het zoeken moest. Uiteindelijk ben ik gaan kiezen en via een paar omwegen gekomen waar ik nu ben. Het allerbelangrijkst wat ik hiervan heb geleerd is om iets te gaan doen waar je energie van krijgt en zo erachter te komen waar je hart ligt. Bij September Advies wil ik je graag helpen dit gevoel te kunnen vinden bij het kiezen van je studie om zo iets te vinden waar jij je 100% voor zal inzetten!

Jules Wilke

Coach & trainer

Een studiekeuze maken gaat niet altijd van een leien dakje weet ik uit ervaring. Ik wist dat ik Psychologie wilde gaan studeren, maar waar? Ik koos voor een plek die mij niet lag en waar het onderwijs niet aansloot op wat ik nodig heb om te leren. Wetende wat ik niet wilde, vond ik vervolgens de plek waar ik mij wel goed voelde. Bij September Advies gaan we op zoek naar waar jij energie van krijgt en wat jij nodig hebt, om zo een plek te vinden waar jij je ook goed gaat voelen!

Rik de Graaf

Coach & trainer

Op mijn vijftiende wist ik het al, maar het was geen studie. Een jaar reizen en werken, dat wilde ik eerst! De studie die ik daarna ging doen viel flink tegen, waardoor ik meteen gedwongen werd goed na te denken en te voelen wat wel bij mij zou passen. Deze zoektocht is spannend, boeiend en enorm leerzaam. Ik heb heel veel zin om samen met jou te ontdekken wat écht bij jou past, zodat jij je nieuwe avontuur met vertrouwen tegemoet kan gaan!

​Annika Meerman

Coach & trainer

Ik vond het zelf als 18-jarige ook erg lastig om te bepalen welke studie ik ging doen. Dit resulteerde in het kiezen van een brede bachelor. Na mijn bachelor wist ik weer niet wat ik wilde. Toen ben ik zelf pas écht gaan nadenken over waar ik zelf energie van krijg. Des te mooier vind ik het nu om scholieren en studenten te kunnen helpen bij deze keuze!

Lizzy McCormick

Coach & trainer

Je gaat bijna studeren en wat een geluk, alles is  nog mogelijk! Leuk en spannend tegelijk, want hoe weet je welke studie er bij je past? En dat met de vele opties die er zijn? Het resultaat: keuzestress. Als ervaren twijfelaar weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een studiekeuze te maken. Ik had er een tussenjaar voor nodig en heel wat nadenkwerk voor ik écht zeker was van mijn keuze. Bij September maken we dit een stukje makkelijker voor je. Het is zo fijn om op een gestructureerde wijze, samen met iemand op onderzoek uit te gaan naar de beste keuze. Zo kan jij na het traject kan je vol vertrouwen een keuze maken!

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Advies Tips

Je studiekeuze: de basis van je leven | Blog

Je studiekeuze: de basis van je leven | Blog

Je studiekeuze: de basis van je leven Ze stampen het er al vanaf het eerste jaar van de middelbare school in: het belang van het maken van de juiste studiekeuze. Je wordt meegesleept naar open dagen, hogescholen en inloopavonden, terwijl je nog geen idee hebt van wie...

Terugblik op de studiekeuzebegeleiding van Rens | Blog

Terugblik op de studiekeuzebegeleiding van Rens | Blog

Een interview met Rens Duijf Rens Duijf is 21 jaar en heeft in het najaar van 2012 studiekeuzebegeleiding gehad van September Advies. Hij heeft Verpleegkunde gekozen in Amsterdam. In het onderstaande interview lees je wat hij van de begeleiding van September Advies...

Studiekeuzeadvies: Welke opleiding past bij mij? | Blog

Studiekeuzeadvies: Welke opleiding past bij mij? | Blog

Studiekeuzeadvies: Welke opleiding past bij mij? Wat een opluchting om tegen je vrienden te kunnen zeggen dat je een opleiding hebt gevonden die echt bij je past en waar je zin in hebt. Stel het je voor, met enthousiasme kunnen vertellen over je studie en jezelf al...

Hier vind je ons

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.