Onze trainers & coaches | Over September Advies
030 265 7658 September Onderwijs

Onze trainers
en coaches

Gemiddelde beoordeling 8,9

Onze trainers
en Coaches

Over September Advies

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 5000 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. De teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een interne opleiding voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft.

Onze trainers & coaches

Maarten Wagner

Eigenaar, trainer & coach

De ontdekkingstocht naar wat je gaat studeren en met je leven wilt doen vind ik het mooiste wat er is! Alles staat nog open. Ik heb zelf ooit een verkeerde keuze gemaakt. Je voelt dan dat je niet goed zit. Als je dan eenmaal van opleiding verandert merkt je hoe enthousiast je kunt raken van een studie waarin je jezelf herkent! Ik wil jou helpen dat ook te ervaren!

Sharon Naber

Aanvoerder & coördinator

Een studiekeuze maken, dat was een grotere uitdaging dan ik dacht! Als ik hier aan terug denk dan had ik hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Ik zag door de bomen het bos niet. Sfeer proeven op verschillende hogescholen heeft mij uiteindelijk op weg geholpen. De stad Utrecht en de positiviteit en kleinschaligheid van de opleiding Art & Economics hebben uiteindelijk mijn hart gestolen. Een keuze op gevoel, die gelukkig goed heeft uitgepakt! 

Fere van Diggelen

Coach & trainer

Tijdens mijn schooltijd hield ik vast aan een ideaalbeeld van het werken in de televisiewereld. En dus wist ik al op mijn 15e dat ik mediastudies wilde studeren. Totdat ik er tijdens mijn bachelor achter kwam dat de keuze die ik had gemaakt, niet was waar ik gelukkig van werd. Ik maakte de switch naar het meer mensgerichte verandermanagement en coaching. Sindsdien is er een wereld voor mij opengegaan. Ik weet uit ervaring goed dat het bij de keuze voor een studie moeilijk kan zijn om je een voorstelling te maken van wat je gaat leren en of dat ook daadwerkelijk bij jóu past. Het helpt om al voorafgaand aan je keuze te onderzoeken wie je bent en waar je blij van wordt. Zodat je weet waarom je iets kiest. Past de studie echt bij jou of zoals bij mijn keuze: bij je ideaalbeeld van wat een tof leven kan zijn? Ik ondersteun je graag bij dit onderzoek!

Kaat Siekman

Coach

Zelf ben ik echt een gevoelsmens, ik probeer altijd naar mijn gevoel te luisteren als ik een keuze moet maken. Met mijn studiekeuze vond ik dat toch best moeilijk. Ik vond enorm veel opties leuk, maar ik wist niet zo goed wat ik dan echt wilde gaan doen. Ik ben twee keer aan dezelfde studie begonnen, omdat ik er te laat achter kwam dat ik eigenlijk, toch wel, een tussenjaar wilde doen. Aan de andere kant kwam ik er toen ook achter dat psychologie wel echt bij mij past. Nu voel ik me heel erg op mijn plek in mijn studie en ik wil graag samen met jou op zoek naar waar jij je goed bij voelt!

Jolein van de Werken

Coach

Na het afronden van mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn studiekeuze tóch niet de juiste was. Hoewel ik ontzettend veel hiervan heb geleerd, brengt een verkeerde studiekeuze ook twijfel met zich mee. Na een (lange) zoektocht weet ik gelukkig nu wél precies wat ik wil en ben ik weer super enthousiast over mijn studie en werk. Dit is precies wat ik jou ook gun! Samen gaan we op zoek naar hetgeen waar jij enthousiast van wordt, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken en daardoor een geweldige studententijd tegemoet gaat! 

Tuï Riebeek

Coach

Toen ik vers van de middelbare school afkwam had ik echt geen enkel idee: wat voor studie moet ik nou kiezen? Ik besloot mijn keuze even uit te stellen door een tussenjaar in te lassen. Eerst werken en daarna al mijn opgespaarde loon in Barcelona over de balk gooien met feesten en Spaans leren. Want na dat jaar zou ik mezelf echt hebben gevonden en sowieso weten wat ik wil, toch? Helaas was ik na deze fantastische ervaring echt geen millimeter dichterbij het kiezen van een studie. Faalangst, de invloed van mijn ouders en de overvloed aan keuze maakte dat niet makkelijker. Uiteindelijk koos ik voor een hele brede studie, Communicatie, want daar kon ik nog veel kanten mee op. Het was zeker niet mijn droomstudie, maar het heeft me uiteindelijk wel gebracht tot waar ik nu ben. Nu ik ouder, en toch misschien een klein beetje wijzer ben, weet ik veel beter wie ik ben, wat ik leuk vind en waar ik mijn tijd graag aan besteed. Vanuit deze ervaring help ik graag andere scholieren die vastlopen in hun studiekeuze. Want ik geloof dat er voor iedereen iets bestaat wat helemaal bij ze past!

Michiel Keurentjes

Eigenaar, trainer & coach

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen. Ik wou dat ik toentertijd zelf zo gestructureerd had kunnen nadenken over mijn toekomst.

Noah Zeevenhoven

Coach & trainer

Na de middelbare school had ik de perfecte formule bedacht om tot mijn studiekeuze te komen. Een jaar werken en een jaar reizen moest immers wel leiden tot voldoende zelfkennis en inzicht voor een studiekeuze. Van beide heb ik geen moment spijt, maar het was zeker niet de perfecte formule voor een studiekeuze. Via de bachelor Geschiedenis ben ik met een omweg tot de studie Psychologie gekomen. Het zou mij geholpen hebben om meer inzicht te krijgen in wat mij motiveert, waar mijn kracht ligt en hoe ik dit terug zie in mijn studie en het werk na de studie. Het is voor mij dan ook waardevol om anderen te kunnen helpen in de zoektocht naar hun eigen kwaliteiten en de studiekeuze die daar bij past. De perfecte formule hiervoor bestaat volgens mij niet, maar samen komen we een heel eind.

Elsemieke den Hertog

Coach

Studeren: eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt! Maar wat is dat dan? Ik vond veel studies wel interessant klinken, maar niks sprong er echt uit. Daarom koos ik voor Psychologie, een brede studie waar je nog alle kanten mee op kan. Tenminste dat dacht ik, totdat ik in mijn eerste jaar al een keuze moest maken voor een specifieke richting. Dat bleek de verkeerde keuze, ik merkte dat mijn studiegenoten enthousiast waren en ik vroeg me af waarom ik dat niet was. Ik heb me door de studie heen geworsteld, tot ik echt vastliep. Een coach heeft mij toen geholpen in te zien wat bij mij past en waar ik energie van krijg. Dit had ik veel eerder willen weten! Opeens vond ik studeren weer leuk, haalde goede resultaten en kon met een positieve blik naar mijn toekomst kijken. Dit gun ik jou ook en help je daarom graag om er achter te komen waar jij blij van wordt!

Daphner Wessels

Coach & trainer

Leuk, je gaat studeren! Maar hoe ga je een studie kiezen? Toen ik een studie moest kiezen wist ik niet goed wat ik wilde. Ik heb toen na veel getwijfel (maar) psychologie gekozen en dat heeft gelukkig goed uitgepakt, maar ik stond toen helemaal niet stil bij wie ik was als persoon. Deze ontdekkingstocht heb ik pas veel later gedaan. Het is belangrijk om al vroeg te weten wie je bent en op basis van je kwaliteiten en drijfveren een studie te kiezen die bij je past. Dit draagt bij aan meer zelfvertrouwen en geluk. Hier heb je niet alleen profijt van tijdens maar ook na je studie!

Karlien van Denderen

Coach

Eigenlijk heb ik van jongs af aan geweten wat ik wilde worden: psycholoog. Wat er precies bij komt kijken tijdens de studie en of de uiteindelijke banen goed bij me passen bleek toch nog een verrassing. Tijdens mijn studie en beginnende loopbaan ben ik er steeds beter achtergekomen wat mijn sterke kanten zijn, de dingen waar ik zelf echt enthousiast van word en wat ik zoek in een baan. Dingen die ik graag al eerder duidelijker had geweten! Met een goeie portie zelfkennis krijg je meer richting en kan je keuzes maken waar je achter staat. Ik ga dan ook graag samen met jou uitzoeken wat je enthousiast maakt, waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, zodat je een stevige en vooral ook leuke start kan maken bij een studie waar je op je plek zit!

Tom Zomer

Eigenaar, trainer & coach

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

Rik de Graaf

Coach & trainer

Op mijn vijftiende wist ik het al, maar het was geen studie. Een jaar reizen en werken, dat wilde ik eerst! De studie die ik daarna ging doen viel flink tegen, waardoor ik meteen gedwongen werd goed na te denken en te voelen wat wel bij mij zou passen. Deze zoektocht is spannend, boeiend en enorm leerzaam. Ik heb heel veel zin om samen met jou te ontdekken wat écht bij jou past, zodat jij je nieuwe avontuur met vertrouwen tegemoet kan gaan!

Lizzy McCormick

Coach & trainer

Je gaat bijna studeren en wat een geluk, alles is  nog mogelijk! Leuk en spannend tegelijk, want hoe weet je welke studie er bij je past? En dat met de vele opties die er zijn? Het resultaat: keuzestress. Als ervaren twijfelaar weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een studiekeuze te maken. Ik had er een tussenjaar voor nodig en heel wat nadenkwerk voor ik écht zeker was van mijn keuze. Bij September maken we dit een stukje makkelijker voor je. Het is zo fijn om op een gestructureerde wijze, samen met iemand op onderzoek uit te gaan naar de beste keuze. Zo kan jij na het traject kan je vol vertrouwen een keuze maken!

Jasmijn van de Pol

Coach

Het maken van mijn studiekeuze, wat was dat een opgave voor mij! Keuzes maken is namelijk niet mijn sterkste kant. Daarnaast vond ik heel veel studies interessant en die twee samen bleken geen handige combinatie te zijn. Ik heb mijn opties zo lang mogelijk opengehouden, maar uiteindelijk moest ik wel een keer kiezen… Na een lange zoektocht bleef er één studie over: Psychologie. Dit bleek gelukkig een goede keuze te zijn! Door de energie die ik in mijn studiekeuze heb gestoken, doe ik nu iets waar ik super enthousiast over ben! Dit gun ik jou ook en help je daarom graag bij deze keuze!

Bente Flantua

Coach

Op jonge leeftijd vond ik het moeilijk om mijn studiekeuze al te maken, omdat ik eigenlijk nog geen antwoord had op vragen als; wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik in een studie? Omdat ik het antwoord op onder andere deze vragen niet wist, leidde dit tot het uitstellen van mijn studiekeuze, wat natuurlijk resulteerde in keuzestress. Ik help jullie graag om wèl al antwoorden op dit soort vragen te vinden en hiermee een weloverwogen studie keuze te kunnen maken, zonder keuzestress. Ik heb er zin in! 

Myrthe Israel

Coach

Je studententijd is één van de leukste periodes uit je leven, zeiden mensen altijd. Ik ben het daar helemaal mee eens, maar het kan soms ook best lastig zijn: het maken van die belangrijke keuzes! Ik vind zelf veel dingen leuk, dat maakt kiezen niet echt makkelijk… Tijdens mijn tussenjaar heb ik ook hulp gehad van een coach. Ik heb er veel aan gehad om eens goed naar jezelf te kijken en te reflecteren. Ik wil jou hier ook graag mee helpen, zodat je je goed voelt over je studiekeuze en ook een geweldige studententijd gaat beleven!

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Advies Tips

Studiekeuzestress: 4 tips voor radeloze ouders | Blog

Studiekeuzestress: 4 tips voor radeloze ouders | Blog

Studiekeuzestress: 4 tips voor radeloze ouders Stel je voor: je kind gaat dit jaar eindexamen doen. Superspannend natuurlijk, want staat hij of zij er wel goed genoeg voor? De maanden ervoor zijn misschien voor jou als ouder nóg spannender: er moet namelijk ook nog...

Studiekeuzestress: wat moet je doen als je niet kan kiezen?| Blog

Studiekeuzestress: wat moet je doen als je niet kan kiezen?| Blog

Studiekeuzestress: wat moet je doen als je niet kan kiezen? Stel je voor: je zit in het laatste jaar van de middelbare school. Je maakt je zorgen, want je hebt nog geen idee wat je wilt gaan studeren. Daarbij komt nog dat de basisbeurs dreigt weg te vallen, waardoor...

Hier vind je ons

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.