Onze trainers & coaches | Over September Advies
030 207 2658 September Onderwijs

Onze trainers
en coaches

Gemiddelde beoordeling 8,9

Onze trainers
en Coaches

Over September Advies

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 5000 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. De teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een interne opleiding voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft.

Onze trainers & coaches

Joeri Beljaars

Coach

Studiekeuze, je kan er niet omheen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Voor mij precies hetzelfde, maar waar moet je beginnen? Er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. “Kies gewoon wat je leuk vind!” hoor je vaak, maar wat vind ik leuk? Waar ben ik goed in? Het kiezen van de juiste opleiding is een hele opgave, maar loont wanneer deze goed is gemaakt. Ikzelf heb ook eerst de verkeerde opleiding gekozen. Ik merkte dat ik niet helemaal op de goede plek zat en in het tweede jaar besloten te stoppen. De tweede opleiding was de juiste en dat merkte ik gelijk! Alles ging veel makkelijker en ik haalde weer plezier uit mijn opleiding. Na deze opleiding ben ik direct begonnen bij september en haal ik nog steeds plezier uit de juiste studiekeuze!

Jolein van de Werken

Coach

Na het afronden van mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn studiekeuze tóch niet de juiste was. Hoewel ik ontzettend veel hiervan heb geleerd, brengt een verkeerde studiekeuze ook twijfel met zich mee. Na een (lange) zoektocht weet ik gelukkig nu wél precies wat ik wil en ben ik weer super enthousiast over mijn studie en werk. Dit is precies wat ik jou ook gun! Samen gaan we op zoek naar hetgeen waar jij enthousiast van wordt, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken en daardoor een geweldige studententijd tegemoet gaat! 

Tuï Riebeek

Coach

Toen ik vers van de middelbare school afkwam had ik echt geen enkel idee: wat voor studie moet ik nou kiezen? Ik besloot mijn keuze even uit te stellen door een tussenjaar in te lassen. Eerst werken en daarna al mijn opgespaarde loon in Barcelona over de balk gooien met feesten en Spaans leren. Want na dat jaar zou ik mezelf echt hebben gevonden en sowieso weten wat ik wil, toch? Helaas was ik na deze fantastische ervaring echt geen millimeter dichterbij het kiezen van een studie. Faalangst, de invloed van mijn ouders en de overvloed aan keuze maakte dat niet makkelijker. Uiteindelijk koos ik voor een hele brede studie, Communicatie, want daar kon ik nog veel kanten mee op. Het was zeker niet mijn droomstudie, maar het heeft me uiteindelijk wel gebracht tot waar ik nu ben. Nu ik ouder, en toch misschien een klein beetje wijzer ben, weet ik veel beter wie ik ben, wat ik leuk vind en waar ik mijn tijd graag aan besteed. Vanuit deze ervaring help ik graag andere scholieren die vastlopen in hun studiekeuze. Want ik geloof dat er voor iedereen iets bestaat wat helemaal bij ze past!

Rivaldo Zoet

Coach

Zowel thuis als op mijn middelbare school was er weinig aandacht aan begeleiding wat betreft mijn studiekeuze. Thuis kreeg ik alle vrijheid om te doen wat ik wil doen en op mijn middelbare school had ik wel een aantal mentoren waar ik zelf het gesprek startte om te praten over mijn studiekeuze, maar ik vond dat ik niet genoeg werd uitgedaagd. Ik kan veel denken, overdenken zelfs, en ben ik daardoor ook zeer kritisch. Uiteindelijk ben ik tevreden genoeg over mijn gekozen en afgeronde studie en deed ik alles zelf. Het had mij alleen wel fijn geleken om gewoon wat vaker te praten met iemand die met juiste nieuwsgierigheid naar mijn gedachten kon kijken. Het zou al zoveel opklaren als je met iemand kunt praten die aandachtig luistert op een persoonlijke en kritische manier. Hierom werk ik met enthousiasme bij September.

Merlynn van Doren

Coach

Door een onrustige thuissituatie vanaf de eerste klas op de middelbareschool liep mijn schoolbaanpad anders dan gehoopt. Ik startte op het VMBO en streef ernaar om door te stromen naar de HAVO. School vond dat pad echter niet passen bij mijn thuissituatie. Het voelde alsof er geen geloof was in mijn kunnen. Ik wist niet meer wat mijn volgende stap moest zijn en raakte mijn motivatie en concentratie kwijt.
Met een iets langere weg ben ik uiteindelijk gekomen waar ik wil staan. Maar waar is dat dan precies? Anderen helpen bij het onderzoeken naar een stukje van zichzelf, het ontdekken van je talent(en) en je toekomstige passie.Ik geloof in ieders kunnen en ieders talent. Soms heb je alleen even de juiste ingevingen en tools nodig om het te laten bloeien.

Lotte Burgmeijer

Coördinator

Vanuit mijn rol als coördinator bij September Advies match ik jou graag aan de coach die goed bij jou past. Zodat je het studiekeuzetraject met een veilig en fijn gevoel doorloopt en een waardevol eindresultaat ervaart! Zelf vond ik mijn studiekeuze ontzettend lastig en heb ik training en coaching gevolgd, wat mij enorm heeft geholpen. Zo ontdekte ik waar ik blij van werd, waar mijn sterke en minder sterke punten lagen en wat qua onderwijsvorm bij mij paste. Hierdoor heb ik, na een heel korte ervaring op de universiteit, weloverwogen gekozen voor de hbo-studie Social Work. Daarnaast kan je ook tijdens en na een studie nog zoveel ontwikkelen en nieuwe paden inslaan! Zo heb ik bijvoorbeeld een minor Training & Coaching gevolgd bij de opleiding Toegepaste Psychologie, waar ik enorm blij van werd. Ontdek dus lekker buiten de gebaande paden & stap af en toe buiten je comfortzone! Ik wens jou veel plezier met jouw keuze en studie experience!

Daniëlla van de Kar

Coach

Na het vwo was het voor mij een logische stap om naar de universiteit te gaan. Dus dat deed ik. Ik heb het daar welgeteld een half jaar volgehouden en toen ben ik gestopt. Ik ging niet met plezier naar mijn colleges en ik kwam er al gauw achter dat het geschetste beroepsperspectief niet bij mij aansloot.

Ik gun anderen een fijner studiekeuzeproces dan dat ik heb gehad. Ik wens jou te ontdekken waar je écht blij van wordt en waar je talenten liggen. Dit proces ondersteun ik super graag. De zoektocht naar een passende studie is lang niet altijd makkelijk of leuk. Maar, ik geloof erin dat als jij het wil, het een super waardevol proces kan worden dat je veel kan opleveren!

Judith Vriesema

Coach 

“Het maken van een studiekeuze kan makkelijk gaan, maar het kan ook voelen als de moeilijkste opgave uit je leven. Je hebt vakken op de middelbare school gehad die je misschien interessant vond, maar hoe kies je nu een studie die echt bij je past?  

Ik weet nog goed hoe moeilijk ik het zelf vond om de keuze te maken. Zou ik gaan voor de kunstacademie, of toch psychologie? Ik vond zoveel leuk dat mijn studiekeuze me tijdens mijn eindexamenjaar veel stress opleverde. Uiteindelijk koos ik een creatieve studie maar merkte ik na een jaar dat het werkveld me minder aansprak en psychologie me toch bleef trekken.  

Achteraf gezien had het me enorm geholpen om voor mijn keuze uit te zoeken wat mijn drijfveren en kwaliteiten waren. Het maken van een studiekeuze gaat namelijk makkelijker wanneer je jezelf beter kent, en je op jezelf kan vertrouwen dat je de keuze maakt die bij jou past. Hier wil ik je graag bij begeleiden zodat jij straks helemaal op je plek zit!”

Jet Veldhuis

Coach 

Heb ik lang getwijfeld aan mijn studiekeuze na de middelbare school? Eigenlijk niet. Ik wist vrij snel dat ik psychologie wilde doen. Vond ik het leuk? Ja, zeker! Maar toch begon ik gaandeweg te twijfelen; wat wil ik er mee? En hoe ziet een toekomstige baan eruit? Daar had ik tijdens het kiezen nog helemaal niet over nagedacht! Ik nam een tussenjaar en ontdekte een nieuwe interesse; internationale betrekkingen. De keuze voor een masterstudie voelde toen opeens als een zware last met grote consequenties. Want ja zeggen tegen mijn nieuwe interesse, betekende dat nee zeggen tegen psychologie? Ik ben toen naar een coach gegaan en dat heeft me inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Hierdoor heb ik met vertrouwen een keuze kunnen maken. Dit gun ik iedereen en ik help jou graag bij dit proces, zodat jij met vertrouwen aan je studie begint!

Yasmijn Spoelman

Coach

Het maken van een studiekeuze, stiekem toch wel erg spannend! Tijdens het laatste jaar van mijn middelbare schooltijd gonsde maar een vraag door de gangen: “Weet je al wat je gaat studeren?”. Onbedoeld wordt er veel druk op die keuze gelegd en daardoor wordt het vaak als een ‘moetje’ gezien, wat eigenlijk helemaal niet hoeft. Het zoeken van een studie is eigenlijk een heel leuk en leerzaam proces: je leert ontzettend veel over jezelf. Niet alleen wat je leuk vindt, maar ook waar je goed in bent en wat jou motiveert! Mijn eigen studiekeuze ‘onderzoek’ heeft mij geleid naar de studie Psychologie, waarin ik ontdekte dat ik graag mensen de andere en meer positieve kant van zaken in het leven wil laten zien. Het studiekeuze coachtraject van September sluit precies hierop aan: door eerst naar jou te kijken en daarna pas naar studies, leer je jezelf en jouw omgeving goed kennen en kijk je daarna hoe die factoren jou stimuleren om voor een bepaalde studie te kiezen. Ik help je graag in jouw zoektocht, zowel naar jezelf als naar een passende studie, en laat je graag de positieve kant van het studiekeuzeproces zien! 

 

Joram Verhage

Coach

Na mijn tijd op het vwo met het cultuur- en maatschappijprofiel leek het mij logisch om op de universiteit een studie te volgen die leek op mijn vakkenpakket van de middelbare school. Hierdoor koos ik de studie Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht. Maar al snel merkte ik dat deze studie niet goed bij me paste, dus besloot ik te stoppen. Die verkeerde studiekeuze zorgde voor de nodige verwarring. Welke studierichting zou dan wél iets voor me zijn? Hoe ontdekte ik wat écht bij me paste? Daarom besloot ik toen een studiekeuzetraject te gaan volgen. Daarin kwam ik erachter dat een praktische manier van leren het beste bij mij past en dat het helpen van anderen iets is wat ik graag zou willen doen in mijn werk later. Deze inzichten brachten me uiteindelijk op de studie Toegepaste Psychologie. Al meteen merkte ik bij het starten van deze studie dat ik helemaal op mijn plek zat. Uiteindelijk heb ik deze studie daarom ook met veel plezier afgerond! Omdat ik heb ervaren hoe belangrijk het is om te weten wie je bent en wat je belangrijk vindt, help ik jou graag ontdekken wie jij bent als persoon en waar jouw interesses liggen, zodat je een studie kiest die écht bij jou past!

Davide Allemekinders

Coach

Welke studie moet je kiezen als je heel veel dingen een beetje leuk vindt? Dat was de vraag waar ik tegenaan liep toen ik mijn studiekeuze ging maken. Ik was me bewust van wat anderen van mij verwachtten, maar ik had nog geen antwoord op de vraag wat ik zélf leuk en belangrijk vond. Psychologie leek me op dat moment de beste keuze. Een interessante en lekker brede studie, zodat ik tijdens mijn studie nog genoeg ruimte had om een richting te kiezen. Pas ná mijn studie heb ik de tijd genomen om meer te ontdekken over wie ik ben, wat ik kan en waar ik blij van word. Daardoor zit ik nu goed op mijn plek! Die ontdekkingsreis gun ik iedereen! Ik zou je graag willen helpen om een antwoord te vinden op jouw vragen.

Bente Flantua

Coach

Op jonge leeftijd vond ik het moeilijk om mijn studiekeuze al te maken, omdat ik eigenlijk nog geen antwoord had op vragen als; wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik in een studie? Omdat ik het antwoord op onder andere deze vragen niet wist, leidde dit tot het uitstellen van mijn studiekeuze, wat natuurlijk resulteerde in keuzestress. Ik help jullie graag om wèl al antwoorden op dit soort vragen te vinden en hiermee een weloverwogen studie keuze te kunnen maken, zonder keuzestress. Ik heb er zin in! 

Perla Pisani

Coach

Je bent klaar met de middelbare school en de wereld ligt aan je voeten. Dit hoor je velen vast zeggen maar waar begin je? Neem je een tussenjaar of ga je direct studeren? Voor welke studie kies je en voor welke stad? Poeh een hoop keuzes! Hoe het bij mij ging? Ik merkte op dat ik mezelf beter leerde kennen gedurende mijn vierjarige studie communicatie. Hierdoor veranderde ook mijn kijk op mijn studiekeuze.

Dit is wat mij ontzettend aanspreekt in het traject bij September advies. Wij focussen ons op wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je motiveert. We kijken naar jou als persoon. Graag begeleid ik je bij dit proces om er voor te zorgen dat je met veel voorpret je studententijd tegemoet gaat. 

 

Doris Groen 

Coach

Toen ik op de middelbare school zat, had ik maar één doel voor ogen: reizen! Terwijl mijn klasgenoten druk bezig waren met het voorbereiden van hun studentenleven, had ik nog geen idee wat ik wilde gaan studeren. Al backpackend door de Himalaya voelde ik de druk, zo vlak voor de inschrijfdeadline, om toch een studie te kiezen, maar ik had nog geen idee wat ik écht wilde. Ik wist dat ik ‘gezondheid en ‘sport’ interessant vond. Na wat zoekwerk op google schreef ik me, vanaf een bergtop, in voor de studie Gezondheidswetenschappen. Na weer een aantal tussenjaren volgde ik nog een minor in Sportpsychologie en een master in Voeding & Gezondheid. Hoewel ik de studies heel interessant vond, leerde ik tijdens deze periode en mijn tussenjaren vooral veel over mezelf. Ik kwam erachter dat ik niet gemaakt ben om urenlang achter een computer stil te zitten. Ik krijg energie van bewegen, werken met mensen en natuur. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om te weten wat jij écht wilt en op basis daarvan keuzes te maken in plaats van je te laten leiden door de verwachtingen van anderen. Maar hoe ontdek je wat je wilt, waar je energie van krijgt en waar je goed in bent? Het September Advies traject kan je daarbij helpen!

 

Susanne de Boer

Coach

‘Het kiezen van een studie was iets waar ik eigenlijk liever niet mee bezig was, omdat ik het best stressvol vond. Door uiteindelijk meer naar mezelf te kijken en mezelf beter te leren kennen, heb ik gelukkig een studie gekozen die goed bij mij past en kijk ik met veel plezier terug op mijn studententijd. Wat begeleiding had dit proces echter kunnen versnellen en hierom zet ik mij graag in om anderen hierbij te helpen. Weloverwogen kiezen voor een studie geeft ontzettend veel rust en maakt het studeren een stuk leuker en dit gun ik iedereen!’

Mounya Philipoom

Coach

Ik ben echt heel blij dat ik hier bij September Advies werk, omdat ik bezig mag zijn met iets wat ik leuk vind om te doen. Dat wens ik jou ook toe! Het heeft overigens bij mij wel even geduurd voordat ik wist wat ik wilde qua studie en werk. Ik had echt geen idee wat voor studie of beroep bij mij paste en had eigenlijk ook niet duidelijk wie ik was en wilde zijn als persoon. Ik ben dan ook gestopt met mijn eerste studie en heb vervolgens een hele brede studie gekozen, omdat ik daarna nog steeds niet helemaal een duidelijke richting had. In die tijd had heel graag begeleiding gehad in het maken van een studiekeuze. In plaats van de eenmalige beroepskeuzetest die ik heb gekregen op school, waar
trouwens beroepen uitkwamen die niet echt tot helemaal niet bij mij paste. Met mij denk ik nog een hoop scholieren en studenten, want ik kwam er achter dat 1/3 stopt of switcht mijn zijn of haar studie! Een objectief persoon die de juiste vragen stelt, een spiegel kan zijn en begeleid in het ontdekken van jezelf, had mij (en ik denk ook een hoop anderen) ontzettend geholpen in het maken van een makkelijkere studiekeuze. Het mooie vind ik dat ik deze rol nu zelf mag oppakken en ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden in jouw studiekeuzeproces!

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Advies Tips

Stoppen met je studie, wat nu? | Blog deel 2

Stoppen met je studie, wat nu? | Blog deel 2

De beslissing om te stoppen met je studie is natuurlijk super lastig. Misschien voel je je teleurgesteld en weet je niet wat je dan wél moet doen. Of misschien voel je schaamte, omdat je al meerdere studies hebt geprobeerd. Allemaal hele normale gevoelens, maar wees...

Stappenplan stoppen met je studie | Blog deel 1

Stappenplan stoppen met je studie | Blog deel 1

Ga je stoppen met je studie? Maar je weet niet wat je allemaal moet regelen? Deze blog is een compleet stappenplan. Volg de stappen op, zodat jij weer met een gerust hart weer verder kan! Twijfel je nog of je wilt stoppen? Deze blog helpt je te reflecteren en te...

Faalangst overwinnen: een persoonlijk succesverhaal en nuttige tips

Faalangst overwinnen: een persoonlijk succesverhaal en nuttige tips

Heb jij ook weleens de neiging om taken uit te stellen uit angst voor falen? Je bent niet de enige. Faalangst komt veel voor onder jongeren, maar het goede nieuws is dat er effectieve manieren zijn om hiermee om te gaan. In deze blog deelt coach Daniëlla praktische...

Hier vind je ons

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Nijverheidsweg 27, te Utrecht.