Onze trainers & coaches | Over September Advies
030 207 2658 September Onderwijs

Onze trainers
en coaches

Gemiddelde beoordeling 8,9

Onze trainers
en Coaches

Over September Advies

Wij zijn September Advies, specialist in studiekeuzebegeleiding. Sinds de oprichting in 2009 hebben we al meer dan 5000 scholieren en studenten begeleid naar een passende studiekeuze. Toentertijd waren we één van de eerste studiekeuzebureaus. Inmiddels zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gekozen studiekeuzebureau in Nederland. Iedere dag staat er een team van jonge professionele trainers en coaches klaar die jou met veel plezier en betrokkenheid willen begeleiden. De teamleden zijn afgestudeerd in de (arbeids- en organisatie)psychologie en krijgen daarnaast een interne opleiding voordat ze bij ons aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat je een coach krijgt die weet waar hij/zij het over heeft.

Onze trainers & coaches

Maarten Wagner

Eigenaar, trainer & coach

De ontdekkingstocht naar wat je gaat studeren en met je leven wilt doen vind ik het mooiste wat er is! Alles staat nog open. Ik heb zelf ooit een verkeerde keuze gemaakt. Je voelt dan dat je niet goed zit. Als je dan eenmaal van opleiding verandert merkt je hoe enthousiast je kunt raken van een studie waarin je jezelf herkent! Ik wil jou helpen dat ook te ervaren!

Sharon Naber

Aanvoerder & coördinator

Een studiekeuze maken, dat was een grotere uitdaging dan ik dacht! Als ik hier aan terug denk dan had ik hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Ik zag door de bomen het bos niet. Sfeer proeven op verschillende hogescholen heeft mij uiteindelijk op weg geholpen. De stad Utrecht en de positiviteit en kleinschaligheid van de opleiding Art & Economics hebben uiteindelijk mijn hart gestolen. Een keuze op gevoel, die gelukkig goed heeft uitgepakt! 

Jolein van de Werken

Coach

Na het afronden van mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn studiekeuze tóch niet de juiste was. Hoewel ik ontzettend veel hiervan heb geleerd, brengt een verkeerde studiekeuze ook twijfel met zich mee. Na een (lange) zoektocht weet ik gelukkig nu wél precies wat ik wil en ben ik weer super enthousiast over mijn studie en werk. Dit is precies wat ik jou ook gun! Samen gaan we op zoek naar hetgeen waar jij enthousiast van wordt, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken en daardoor een geweldige studententijd tegemoet gaat! 

Tuï Riebeek

Coach

Toen ik vers van de middelbare school afkwam had ik echt geen enkel idee: wat voor studie moet ik nou kiezen? Ik besloot mijn keuze even uit te stellen door een tussenjaar in te lassen. Eerst werken en daarna al mijn opgespaarde loon in Barcelona over de balk gooien met feesten en Spaans leren. Want na dat jaar zou ik mezelf echt hebben gevonden en sowieso weten wat ik wil, toch? Helaas was ik na deze fantastische ervaring echt geen millimeter dichterbij het kiezen van een studie. Faalangst, de invloed van mijn ouders en de overvloed aan keuze maakte dat niet makkelijker. Uiteindelijk koos ik voor een hele brede studie, Communicatie, want daar kon ik nog veel kanten mee op. Het was zeker niet mijn droomstudie, maar het heeft me uiteindelijk wel gebracht tot waar ik nu ben. Nu ik ouder, en toch misschien een klein beetje wijzer ben, weet ik veel beter wie ik ben, wat ik leuk vind en waar ik mijn tijd graag aan besteed. Vanuit deze ervaring help ik graag andere scholieren die vastlopen in hun studiekeuze. Want ik geloof dat er voor iedereen iets bestaat wat helemaal bij ze past!

Joeri Beljaars

Coach

Studiekeuze, je kan er niet omheen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Voor mij precies hetzelfde, maar waar moet je beginnen? Er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. “Kies gewoon wat je leuk vind!” hoor je vaak, maar wat vind ik leuk? Waar ben ik goed in? Het kiezen van de juiste opleiding is een hele opgave, maar loont wanneer deze goed is gemaakt. Ikzelf heb ook eerst de verkeerde opleiding gekozen. Ik merkte dat ik niet helemaal op de goede plek zat en in het tweede jaar besloten te stoppen. De tweede opleiding was de juiste en dat merkte ik gelijk! Alles ging veel makkelijker en ik haalde weer plezier uit mijn opleiding. Na deze opleiding ben ik direct begonnen bij september en haal ik nog steeds plezier uit de juiste studiekeuze!

Daniëlla van de kar

Coach

Na het vwo was het voor mij een logische stap om naar de universiteit te gaan. Dus dat deed ik. Ik heb het daar welgeteld een half jaar volgehouden en toen ben ik gestopt. Ik ging niet met plezier naar mijn colleges en ik kwam er al gauw achter dat het geschetste beroepsperspectief niet bij mij aansloot.

Ik gun anderen een fijner studiekeuzeproces dan dat ik heb gehad. Ik wens jou te ontdekken waar je écht blij van wordt en waar je talenten liggen. Dit proces ondersteun ik super graag. De zoektocht naar een passende studie is lang niet altijd makkelijk of leuk. Maar, ik geloof erin dat als jij het wil, het een super waardevol proces kan worden dat je veel kan opleveren! 

Davide Allemekinders

Coach

Welke studie moet je kiezen als je heel veel dingen een beetje leuk vindt? Dat was de vraag waar ik tegenaan liep toen ik mijn studiekeuze ging maken. Ik was me bewust van wat anderen van mij verwachtten, maar ik had nog geen antwoord op de vraag wat ik zélf leuk en belangrijk vond. Psychologie leek me op dat moment de beste keuze. Een interessante en lekker brede studie, zodat ik tijdens mijn studie nog genoeg ruimte had om een richting te kiezen. Pas ná mijn studie heb ik de tijd genomen om meer te ontdekken over wie ik ben, wat ik kan en waar ik blij van word. Daardoor zit ik nu goed op mijn plek! Die ontdekkingsreis gun ik iedereen! Ik zou je graag willen helpen om een antwoord te vinden op jouw vragen.

Michiel Keurentjes

Eigenaar, trainer & coach

Ik heb als scholier veel moeite gehad om de juiste studiekeuze te maken. Hoe weet je wat je moet kiezen? Onze studiekeuzetraining helpt je bewust een opleiding te kiezen. Ik wou dat ik toentertijd zelf zo gestructureerd had kunnen nadenken over mijn toekomst.

Chinouk Mandos

Coördinator

Bij het maken van een belangrijke beslissing, zoals een studiekeuze, kan het best lastig zijn om te weten waar je passie ligt én om je eigen gevoel te volgen. In mijn laatste atheneum jaar werd het kiezen voor een vervolgstudie op de universiteit als vanzelfsprekend gezien. Toch ben ik voor de HBO bachelor Art Therapy gegaan; een meer praktijkgerichte opleiding waar mijn interesse in mens & kunst mooi samen kwam. Dit bleek gelukkig een goede match, alhoewel extra hulp hierbij heel fijn was geweest zodat ik deze zoektocht samen met iemand had kunnen doorlopen!

Elsemieke den Hertog

Coach

Studeren: eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt! Maar wat is dat dan? Ik vond veel studies wel interessant klinken, maar niks sprong er echt uit. Daarom koos ik voor Psychologie, een brede studie waar je nog alle kanten mee op kan. Tenminste dat dacht ik, totdat ik in mijn eerste jaar al een keuze moest maken voor een specifieke richting. Dat bleek de verkeerde keuze, ik merkte dat mijn studiegenoten enthousiast waren en ik vroeg me af waarom ik dat niet was. Ik heb me door de studie heen geworsteld, tot ik echt vastliep. Een coach heeft mij toen geholpen in te zien wat bij mij past en waar ik energie van krijg. Dit had ik veel eerder willen weten! Opeens vond ik studeren weer leuk, haalde goede resultaten en kon met een positieve blik naar mijn toekomst kijken. Dit gun ik jou ook en help je daarom graag om er achter te komen waar jij blij van wordt!

Anna van der Meulen

Coach 

“Ik weet nog heel goed dat het kiezen van een passende studie een belangrijke keuze is die leuk en spannend is maar ook veel stress, vragen en knelpunten oproept: wat vind ik leuk? Welke kwaliteiten heb ik? Waar liggen mijn interesses? Waar liggen mijn wensen? Een hoop vragen die opeens op je afkomen. Omdat ik nog geen concrete antwoorden had haalde ik mijn HAVO diploma , nam ik een tussenjaar, ging van Groningen tot Limburg naar allerlei opendagen, startte ik met de Hoge Hotelschool om weer te stoppen en uiteindelijk te kiezen voor een HBO-studie Opleidingskunde. Een lange reis met veel twijfels. Gelukkig was mij laatste studie raak en leerde ik o.a. het trainer en coachvak waardoor ik nu jou kan helpen om je studiekeuze gemakkelijker te maken. Door middel van coachstappen, helderheid en inzicht te creëren en concrete antwoorden te krijgen op de vraag; wie jij bent en wat bij jou past!”

Judith Vriesema

Coach 

“Het maken van een studiekeuze kan makkelijk gaan, maar het kan ook voelen als de moeilijkste opgave uit je leven. Je hebt vakken op de middelbare school gehad die je misschien interessant vond, maar hoe kies je nu een studie die echt bij je past?  

Ik weet nog goed hoe moeilijk ik het zelf vond om de keuze te maken. Zou ik gaan voor de kunstacademie, of toch psychologie? Ik vond zoveel leuk dat mijn studiekeuze me tijdens mijn eindexamenjaar veel stress opleverde. Uiteindelijk koos ik een creatieve studie maar merkte ik na een jaar dat het werkveld me minder aansprak en psychologie me toch bleef trekken.  

Achteraf gezien had het me enorm geholpen om voor mijn keuze uit te zoeken wat mijn drijfveren en kwaliteiten waren. Het maken van een studiekeuze gaat namelijk makkelijker wanneer je jezelf beter kent, en je op jezelf kan vertrouwen dat je de keuze maakt die bij jou past. Hier wil ik je graag bij begeleiden zodat jij straks helemaal op je plek zit!”

Jet Veldhuis

Coach 

Heb ik lang getwijfeld aan mijn studiekeuze na de middelbare school? Eigenlijk niet. Ik wist vrij snel dat ik psychologie wilde doen. Vond ik het leuk? Ja, zeker! Maar toch begon ik gaandeweg te twijfelen; wat wil ik er mee? En hoe ziet een toekomstige baan eruit? Daar had ik tijdens het kiezen nog helemaal niet over nagedacht! Ik nam een tussenjaar en ontdekte een nieuwe interesse; internationale betrekkingen. De keuze voor een masterstudie voelde toen opeens als een zware last met grote consequenties. Want ja zeggen tegen mijn nieuwe interesse, betekende dat nee zeggen tegen psychologie? Ik ben toen naar een coach gegaan en dat heeft me inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Hierdoor heb ik met vertrouwen een keuze kunnen maken. Dit gun ik iedereen en ik help jou graag bij dit proces, zodat jij met vertrouwen aan je studie begint!

Tom Zomer

Eigenaar, trainer & coach

Als je niet goed weet wat je wilt bereiken is het lastig om je ergens voor in te zetten. Wanneer je een studie doet die goed bij je past heb je een leuke studententijd en is de kans ook groter dat je je schoolcarrière met een diploma afsluit! Ik heb dit zelf gemerkt en breng dit graag over op anderen.

Lizzy McCormick

Coach & trainer

Je gaat bijna studeren en wat een geluk, alles is  nog mogelijk! Leuk en spannend tegelijk, want hoe weet je welke studie er bij je past? En dat met de vele opties die er zijn? Het resultaat: keuzestress. Als ervaren twijfelaar weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een studiekeuze te maken. Ik had er een tussenjaar voor nodig en heel wat nadenkwerk voor ik écht zeker was van mijn keuze. Bij September maken we dit een stukje makkelijker voor je. Het is zo fijn om op een gestructureerde wijze, samen met iemand op onderzoek uit te gaan naar de beste keuze. Zo kan jij na het traject kan je vol vertrouwen een keuze maken!

Bente Flantua

Coach

Op jonge leeftijd vond ik het moeilijk om mijn studiekeuze al te maken, omdat ik eigenlijk nog geen antwoord had op vragen als; wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik in een studie? Omdat ik het antwoord op onder andere deze vragen niet wist, leidde dit tot het uitstellen van mijn studiekeuze, wat natuurlijk resulteerde in keuzestress. Ik help jullie graag om wèl al antwoorden op dit soort vragen te vinden en hiermee een weloverwogen studie keuze te kunnen maken, zonder keuzestress. Ik heb er zin in! 

Myrthe Israel

Coach

Je studententijd is één van de leukste periodes uit je leven, zeiden mensen altijd. Ik ben het daar helemaal mee eens, maar het kan soms ook best lastig zijn: het maken van die belangrijke keuzes! Ik vind zelf veel dingen leuk, dat maakt kiezen niet echt makkelijk… Tijdens mijn tussenjaar heb ik ook hulp gehad van een coach. Ik heb er veel aan gehad om eens goed naar jezelf te kijken en te reflecteren. Ik wil jou hier ook graag mee helpen, zodat je je goed voelt over je studiekeuze en ook een geweldige studententijd gaat beleven!

Perla Pisani

Coach

Je bent klaar met de middelbare school en de wereld ligt aan je voeten. Dit hoor je velen vast zeggen maar waar begin je? Neem je een tussenjaar of ga je direct studeren? Voor welke studie kies je en voor welke stad? Poeh een hoop keuzes! Hoe het bij mij ging? Ik merkte op dat ik mezelf beter leerde kennen gedurende mijn vierjarige studie communicatie. Hierdoor veranderde ook mijn kijk op mijn studiekeuze.

Dit is wat mij ontzettend aanspreekt in het traject bij September advies. Wij focussen ons op wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je motiveert. We kijken naar jou als persoon. Graag begeleid ik je bij dit proces om er voor te zorgen dat je met veel voorpret je studententijd tegemoet gaat. 

 

Doris Groen 

Coach

Toen ik op de middelbare school zat, had ik maar één doel voor ogen: reizen! Terwijl mijn klasgenoten druk bezig waren met het voorbereiden van hun studentenleven, had ik nog geen idee wat ik wilde gaan studeren. Al backpackend door de Himalaya voelde ik de druk, zo vlak voor de inschrijfdeadline, om toch een studie te kiezen, maar ik had nog geen idee wat ik écht wilde. Ik wist dat ik ‘gezondheid en ‘sport’ interessant vond. Na wat zoekwerk op google schreef ik me, vanaf een bergtop, in voor de studie Gezondheidswetenschappen. Na weer een aantal tussenjaren volgde ik nog een minor in Sportpsychologie en een master in Voeding & Gezondheid. Hoewel ik de studies heel interessant vond, leerde ik tijdens deze periode en mijn tussenjaren vooral veel over mezelf. Ik kwam erachter dat ik niet gemaakt ben om urenlang achter een computer stil te zitten. Ik krijg energie van bewegen, werken met mensen en natuur. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om te weten wat jij écht wilt en op basis daarvan keuzes te maken in plaats van je te laten leiden door de verwachtingen van anderen. Maar hoe ontdek je wat je wilt, waar je energie van krijgt en waar je goed in bent? Het September Advies traject kan je daarbij helpen!

 

Yasmijn Spoelman

Coach

Het maken van een studiekeuze, stiekem toch wel erg spannend! Tijdens het laatste jaar van mijn middelbare schooltijd gonsde maar een vraag door de gangen: “Weet je al wat je gaat studeren?”. Onbedoeld wordt er veel druk op die keuze gelegd en daardoor wordt het vaak als een ‘moetje’ gezien, wat eigenlijk helemaal niet hoeft. Het zoeken van een studie is eigenlijk een heel leuk en leerzaam proces: je leert ontzettend veel over jezelf. Niet alleen wat je leuk vindt, maar ook waar je goed in bent en wat jou motiveert! Mijn eigen studiekeuze ‘onderzoek’ heeft mij geleid naar de studie Psychologie, waarin ik ontdekte dat ik graag mensen de andere en meer positieve kant van zaken in het leven wil laten zien. Het studiekeuze coachtraject van September sluit precies hierop aan: door eerst naar jou te kijken en daarna pas naar studies, leer je jezelf en jouw omgeving goed kennen en kijk je daarna hoe die factoren jou stimuleren om voor een bepaalde studie te kiezen. Ik help je graag in jouw zoektocht, zowel naar jezelf als naar een passende studie, en laat je graag de positieve kant van het studiekeuzeproces zien! 

 

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Advies Tips

Zó gaan wij om met hoogsensitiviteit in onze coachtrajecten

Zó gaan wij om met hoogsensitiviteit in onze coachtrajecten

Voel je de sfeer in een kamer goed aan, denk je veel na en heb je het idee dat je meer opmerkt en dit ook dieper verwerkt? Misschien ben jij wel iemand met eigenschappen van hooggevoeligheid. Vind jij of jouw kind een coachtraject bij September wellicht wat spannend...

4 tips voor ouders van kersverse studenten | Blog

4 tips voor ouders van kersverse studenten | Blog

4 tips voor ouders van kersverse studenten Het is zover: je kind heeft een studiekeuze gemaakt! Een spannend moment, misschien stiekem voor jou als ouder wel nóg spannender. Jouw kind spreidt wellicht de vleugels en gaat zelfs in een andere stad op kamers wonen. Een...

Hier vind je ons

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Nijverheidsweg 27, te Utrecht.