Menu

September advies

Gratis oriënterend gesprek

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Succesvol studeren

De insteek van studiebegeleiding van September Advies is simpel. Loop je vast met studeren, of wil je dit voorkomen? Wij helpen je controle te krijgen over jouw studieresultaten. Of je nu effectief wilt leren studeren, je drukke sociale leven wilt kunnen combineren met goede studieresultaten, of gewoon een stok achter de deur wilt om aan de slag te gaan. Met begeleiding van een persoonlijke coach van September Advies wordt het voor jou makkelijker om succesvol te studeren.

Het doel van studiebegeleiding

Het doel van studiebegeleiding is het succesvol doorlopen van je studie! Jij bepaalt waarop jij en je persoonlijke studiebegeleider je tijdens de gesprekken richten. De prijs wordt hierop aangepast. Je kunt hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

 • Goed het eerste studiejaar doorkomen
 • Studievoortgang (een vinger aan de pols houden)
 • Motivatie opbrengen
 • Studie ontwijkend gedrag
 • Planning en structuur
 • Combineren van goede studieresultaten met een druk sociaal leven
 • Faalangst en onzekerheid

Wij passen het traject aan op jouw wensen. Wil je begeleiding tijdens het hele studiejaar? Of wil je liever losse gesprekken? Voorafgaand aan de gesprekken vindt er eerst een gratis oriënterend gesprek plaats. In dit gesprek gaan we in op jouw situatie en vertellen we iets meer over onze werkwijze. Natuurlijk is dit ook een goed moment om elkaar te leren kennen. Hierna kun je zelf beslissen of je door wilt met de gesprekken.

Een pakket samenstellen

Wanneer je begeleiding wilt om je studiejaar goed door te komen raden we een pakket van 7 gesprekken aan. Je voert dan elke 4-6 weken een gesprek met je persoonlijke studiecoach. In de gesprekken gaan we in op onderwerpen die voor jou op dat moment spelen en die, direct of indirect, kunnen bijdragen aan betere studieresultaten. Zo houd je grip op je studieresultaten.

Begeleiding in losse gesprekken

Losse gesprekken zijn natuurlijk ook mogelijk. Per gesprek zullen we dan ingaan op jouw studievraag. We werken hierbij toe naar een concreet resultaat. Na het gesprek bepalen we in overleg of je een vervolggesprek wilt plannen of spreken we een moment af wanneer we weer contact hebben.

Neem contact met ons op en plan een gratis oriënterend gesprek.

Studiebegeleiding is bedoeld voor studenten in het mbo, hbo of wo. Wil je graag goede studieresultaten halen, maar vind je dit lastig? Dan is studiebegeleiding van September advies iets voor jou. We werken niet op een schoolse manier. Je bent immers student en geen middelbare scholier meer. We behandelen je als een volwassene en zetten je tot actie aan. Zo krijg je grip op je studieresultaten.

Ik begin aan mijn eerste studiejaar

Het eerste jaar van een studie kan erg lastig zijn. Een nieuwe omgeving met nieuwe mensen en een nieuwe (zelfstandige) manier van leren. Veel studenten stoppen tijdens het eerste jaar van hun studie. De studiebegeleiding van September Advies geeft je een grotere kans op het behalen van het eerste jaar van je nieuwe studie.

Ik vind het moeilijk gemotiveerd te blijven

Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven voor je studie? Of kun je jezelf er moeilijk toe zetten om je studieboeken te pakken of naar college te gaan? Studiebegeleiding kan je het steuntje in de rug geven dat je nodig hebt. Bovendien zijn de gesprekken een stok achter de deur om in actie te komen. Onze aanpak is altijd positief gericht. We gaan uit van je krachten en helpen je dit in te zetten tijdens je studie. Zo blijft studeren een positieve ervaring.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou?
Ik wil nu een afspraak inplannen voor een gratis oriënterend gesprek.

Wat je nodig hebt aan studiebegeleiding is heel persoonlijk. Voor de beste resultaten raden we aan een traject af te nemen. Het kan natuurlijk ook zijn dat losse gesprekken voor jou voldoende zijn. Wat het beste bij jou past bepalen we in het gratis oriënterend gesprek. Zo weet je zeker dat je altijd de beste hulp krijgt voor de beste prijs.

Wat kost studiebegeleiding?

  Studiebegeleiding Online studiebegeleiding
Orienterend Gratis & vrijblijvend Gratis & vrijblijvend
Los gesprek (60 min) € 95,- (incl. BTW) € 75,- (incl. BTW)
Trajectprijs (6 x 60 min) € 570,- (incl. BTW) € 450,- (incl. BTW)
Trajectprijs (6 x 90 min) € 855,- (incl. BTW) € 675,- (incl. BTW)

Let op: Studiebegeleiding is maatwerk. Het kan voorkomen dat een traject al na 6 gesprekken is afgerond. Het kan ook voorkomen dat er één of enkele gesprekken extra nodig zijn. Wanneer dit het geval is bespreken we dit altijd tijdig samen. Enkel de gevoerde gesprekken worden in rekening gebracht.

Wanneer u vragen heeft over de kosten voor studiebegeleiding, kunt u altijd even contact opnemen.

September advies

Gratis oriënterend gesprek

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

030 207 2658

September advies
September advies
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom September Advies?

 • 8,4
  is de gemiddelde beoordeling van onze studiekiezers
 • 97,3%
  beveelt het traject aan
 • 5000+
  mensen hebben we inmiddels al begeleid
CRKBO