Menu

September advies

Gratis oriënterend gesprek

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Studiekeuze na 1 mei

Aanmelden na 1 mei?

Wil je wel in september starten met een studie, maar heb je je nog niet aangemeld? Bij een aantal studies is het nog mogelijk om je na 1 mei aan te melden. Wij helpen je bij het vinden van een studie die bij je past. Hogescholen en universiteiten hebben voorwaarden met betrekking tot de toelating, die per instelling of opleiding kunnen verschillen. Toelating is definitief uitgesloten voor opleidingen met een numerus fixus, waar een maximaal aantal plaatsen geldt. Mocht je een studie willen doen waar geen aanmelding meer mogelijk is, kunnen wij je ook helpen bij het nuttig invullen van je tussenjaar.

Na 1 mei wisselen van studie?

Heb je je uiterlijk 1 mei aangemeld voor een opleiding, maar twijfel je nog of je wel de juiste keuze gemaakt hebt? Je mag nog tot het einde van dit studiejaar besluiten om te wisselen van opleiding. Je kunt ons studiekeuzetraject dan volgen om alle twijfels weg te halen en tot een definitieve keuze te komen.

Studie kiezen na negatief BSA

Heb je na 1 mei een negatief bindend studieadvies (BSA) gekregen? Je hebt recht op toelating tot een andere opleiding. Het is dan extra belangrijk om een nieuwe studie te vinden die goed bij je past. Onze coaches hebben ook veel ervaring met het begeleiden van studenten die al één of meerdere opleidingen hebben gedaan.

Studiekeuze maken na 1 mei, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht, Nijmegen, Zwolle en meer.

Voor het traject plannen we een gratis oriënterend gesprek. Het doel van dit gesprek is jouw studiekeuzevraag duidelijk te krijgen. Hiernaast vertellen we meer over onze werkwijze en is er ruimte om kennis te maken. Na dit gesprek kun je voor jezelf bepalen of je door wilt met het traject.

Na het oriënterend gesprek plannen we een startdag op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Dit kan een doordeweekse dag zijn, maar ook een zaterdag. Op deze dag kijken we naar wat je kunt, wat je wilt en wat je motiveert. Hieruit halen we de kern, die je terug wilt zien in je opleiding. We kijken samen met jou welke studies hierop aansluiten. Tot slot kijken we wat je écht van een studie kunt verwachten als je begint in september, zodat je weet waar je aan begint. Na het traject weet je welke studie goed bij jou past en wat deze écht inhoudt. Je kunt vol vertrouwen starten met de studie!

Plan nu een gratis oriënterend gesprek!

Online studiekeuzeadvies

Je kunt ook online studiekeuzeadvies krijgen. Dit gaat op dezelfde manier met veel ruimte voor jou, de gesprekken zijn alleen via Skype. In een oriënterend gesprek kun je kijken of het voeren van gesprekken via Skype jou bevalt. Bovendien kun je kennis maken met jouw coach.

Waarom studiekeuzeadvies van September Advies?

 • Voor MBO, HBO en WO
 • Je doet geen studiekeuzetest, maar voert persoonlijke gesprekken
 • Je twijfels worden weggenomen
 • Het traject passen we op jou aan
 • Het tijdstip dat jou uitkomt: Van 9.00-21.00 (in Utrecht en Amsterdam ook op zaterdag!)
 • De sfeer is informeel
 • Je ontvangt na afloop een verslag met jouw keuze 

Wat is het resultaat?

 • Je krijgt vertrouwen in je keuze!
 • Je weet welke studie bij jou past!
 • Je twijfels en zorgen pak je aan!

Neem nu contact met ons op en plan een gratis oriënterend gesprek!

Wat kost studiekeuzeadvies bij September Advies?

Studiekeuzeadvies Online studiekeuzeadvies
Orienterend gesprek Gratis & vrijblijvend Gratis & vrijblijvend
Los gesprek (per uur) € 97,- (incl. BTW) € 87,- (incl. BTW)
Trajectprijs (6 uur) € 582,- (incl. BTW) € 522,- (incl. BTW)
Trajectprijs (9 uur) € 873,- (incl. BTW) € 783,- (incl. BTW)

* Let op: studiekeuzeadvies is maatwerk. In sommige gevallen gaat het traject sneller en zijn er 5 gesprekken nodig. Anderzijds kan het ook dat er een extra gesprek gewenst is om tot een goede keuze te komen. We zullen dit tijdig met u bespreken wanneer dit voorkomt. Het voeren van losse gesprekken is ook mogelijk.

Waar kun je studiekeuzeadvies krijgen?

Studiekeuzebegeleiding van September Advies is mogelijk in heel Nederland! Er is ongetwijfeld een locatie bij jou in de buurt waar je op korte termijn terecht kunt. Wij verzorgen studiekeuzeadvies in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht, Nijmegen, Zwolle en meer plaatsen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

September advies

Gratis oriënterend gesprek

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

030 207 2658

September advies
September advies
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
September advies

Gratis oriënterend gesprek

September advies
September advies
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom September Advies?

 • 8,4
  is de gemiddelde beoordeling van onze studiekiezers
 • 97,3%
  beveelt het traject aan
 • 5000+
  mensen hebben we inmiddels al begeleid
CRKBO
Septemberadvies

Wat zeggen mensen over ons?

 • Ze gaven me het vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. Doordat ik elke keer dat ik geweest was het idee had dat ik een stap dichter bij mijn doel kwam. Ook omdat ik merkte dat mijn begeleider verstand had over mijn probleem gaf dat me veel vertrouwen.

  Tessa van O.

 • In een woord: top! Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik zo positief kon zijn over de coaching. Ik was er niet zeker van dat een studiekeuzeadviesbureau me uit de brand kon helpen, omdat ik zelf amper wist wat ik wilde, maar niets is minder waar. De afwisselende opdrachten maakten het extra leuk.

  Denise K.

 • Door de dingen die ik kan en dingen die ik wil doen te combineren en met studies te vergelijken. Dit gaf een mooi beeld of een studie goed bij mij past. En dat heeft zeker geholpen met het maken van een studiekeuze.

  Gijs B.