Top 5 onbekende studies: Studies waarvan jij niet wist dat ze bestaan
030 207 2658 September Onderwijs

Top 5 onbekende studies: Studies waarvan jij niet wist dat ze bestaan

Als je een studie wil gaan kiezen heb je heel veel opties. Sommigen kende je wel al, maar er bestaan ook studie die jij misschien wel helemaal niet kende! Bij deze een top 5 aan onbekende studies waarvan jij vast nog niet had bedacht dat ze zouden bestaan.

1. HBO Hippische Bedrijfskunde: Voor mensen met een interesse in bedrijfskunde én een passie voor paarden. Met deze studie word je opgeleid tot bedrijfskundige met een specialisatie op de paardensector, zoals bijvoorbeeld de organisatie van een paardenevenement.

2. WO Cognition, Language and Communication: Voor als je gefascineerd bent door taal en de manier waarop mensen denken. In deze studie onderzoek je het verband hiertussen.

3. HBO Circus arts: Zie jij jezelf al over een koord wiebelen of als acrobaat aan de trapeze hangen? Circus arts leidt je op tot een circusartiest, waarbij je zelf kiest op welke specialisatie je wil focussen!

4. WO Aarde & Economie: Aarde én Economie? Ja, voor mensen die geïnteresseerd zijn in economische vraagstukken die gelinkt zijn aan de aarde, zoals bijvoorbeeld klimaatproblematiek.

5. WO Klinische Technologie: De technologie speelt een grote rol in de zorg. Bij deze studie krijg je zowel technische als medische vakken, waardoor je voorbereid wordt op de gezondheidszorg, met het zwaartepunt bij de ingewikkelde techniek die daarbij komt kijken.

Er bestaan meer studies dan je denkt. Daarom is het goed om echt op onderzoek uit te gaan voor je een studie kiest! Dan weet jij zeker dat je je droomstudie niet misloopt.

Geschreven door Marloes van der Wel.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op!

  [email protected]
 (030) 265 7658